@ вместо Yeti, по размерам как Seat Ateca, чуть меньше Тигуана @ впереди никаких вопросов с ростом 1.93 @ сзади в ногах в притык, третьему узко @ внутри очень недешево выглядит, мягкий пластик, ткань @ по возможностям комплектации почти Ауди... и по цене тогда тоже @ конек - подвеска, вангую - хороша для наших дорог @ беда - DSG7 dq200 на бензиновых движках, нет ей веры. На дизелях dq381 - OK! @ трехцилиндровый 1.0 TSI 110 л.с.- неожиданно норм, вполне тянет @ топовая магнитола без крутилок - печаль от лукавого (от фолькса) сенсоры - зло @ решает багажник - 521 л, а задние кресла можно убрать совсем - 1810 л @ клирннс 17 см @ даже топовый дизель н 190 л.с. Не огонь, спортом в кароке не пахнет @ шумка очень норм @ в Украине в конце года, цены не ясны, будет квота, всем не хватит @ в общем очень понравилась, неожиданно, но боюсь, цена образумит
Задушення дизелю починає напрягати потроху Висновок: тестити лише власноруч і якраз з прицілом на погіршення динаміки тобто їхати в святкові дні, коли дороги вільні і лише в ті автосалони, котрі знаходяться біля широких і прямих вулиць if u know what i mean
Квотування теж напрягає - нащо тоді свій конвеєр в Україні? (це частково риторичне питання)
1,0 МТ - моя майбутня машина! Все як люблять на автоюа - мотор мільйонник, передній привід, кросовер, сірість і унилість.
З ручкою пазл неповний якийсь - от якщо суха дсгшечка от тоді буде комбо
Нє, я готовий навіть на мотор 0,75 і привід на одне переднє ліве колесо, а от на суху дсг - ніхт. Особливо після того як деякі (не буду пальцями показувати) корінні вагофіли в н-ному коліні визнають, шо з надійністю ресурсом сухої є певні моменти.
В Чехії базовий амбішн з 1,0 мт коштує 529 тис. Комплектація шикарна. Думаю ціна в нас залишиться така на базу, а от перелік бонусів ясне-діло трохи оптимізується.
1,0 МТ - моя майбутня машина! Все як люблять на автоюа - мотор мільйонник, передній привід, кросовер, сірість і унилість.
Шутки, шутками, но в 1,0 интересует всё-таки, не ресурс, а расход. Потому как в Єті 1,2 весь смысл утерялся, так как расход очень приблизился к 1,8 и на этом экономическая привлекательность закончилась. Хотя для ВАГ’офилов Шкодофилов всё это излишне.
Ganni 09.11.2017 11:41 пишет: Задушення дизелю починає напрягати потроху Висновок: тестити лише власноруч і якраз з прицілом на погіршення динаміки тобто їхати в святкові дні, коли дороги вільні і лише в ті автосалони, котрі знаходяться біля широких і прямих вулиць if u know what i mean
Квотування теж напрягає - нащо тоді свій конвеєр в Україні? (це частково риторичне питання)
та ладно. Шкоду? у нас? и лично пробовать? Вы ещё в салоне такое предложьте...
Ganni 09.11.2017 11:41 пишет: Задушення дизелю починає напрягати потроху Висновок: тестити лише власноруч і якраз з прицілом на погіршення динаміки тобто їхати в святкові дні, коли дороги вільні і лише в ті автосалони, котрі знаходяться біля широких і прямих вулиць if u know what i mean
та ладно. Шкоду? у нас? и лично пробовать? Вы ещё в салоне такое предложьте...
Гггг шарите Я реально доки з менеджером колупались над комплектацією мого ідеального Кодьяка, то дві родини замовили собі канонічну і рапід отак от без тесту але з обильним слиновиділенням Обидві не з Києва (одні точно були з Кагарлика, якось некрасиво мимоволі підслухав їх теревені між собою)
п.с. Я не засуджую якщо що. Не розумію, але не засуджую
Шутки, шутками, но в 1,0 интересует всё-таки, не ресурс, а расход. Потому как в Єті 1,2 весь смысл утерялся, так как расход очень приблизился к 1,8 и на этом экономическая привлекательность закончилась. Хотя для ВАГ’офилов Шкодофилов всё это излишне.
В Йєті то були старі двигуни, а за нову генерацію я спокійний
Особливо після того як деякі (не буду пальцями показувати) корінні вагофіли в н-ному коліні визнають, шо з надійністю ресурсом сухої є певні моменти.
Не все так страшно як малюють в неті, але да - нюанси є
vvvolf 09.11.2017 11:43 пишет: В Чехії базовий амбішн з 1,0 мт коштує 529 тис. Комплектація шикарна. Думаю ціна в нас залишиться така на базу, а от перелік бонусів ясне-діло трохи оптимізується.
Ви ніби про наш Єврокар ніколи не чули Соломонове точно поріже європейську базу, як мінімум подушки точно випиляють
Особливо після того як деякі (не буду пальцями показувати) корінні вагофіли в н-ному коліні визнають, шо з надійністю ресурсом сухої є певні моменти.
Не все так страшно як малюють в неті, але да - нюанси є
vvvolf 09.11.2017 11:43 пишет: В Чехії базовий амбішн з 1,0 мт коштує 529 тис. Комплектація шикарна. Думаю ціна в нас залишиться така на базу, а от перелік бонусів ясне-діло трохи оптимізується.
Ви ніби про наш Єврокар ніколи не чули Соломонове точно поріже європейську базу, як мінімум подушки точно випиляють
Они ещё на отдельной продаже/установке МФА и другого, что у чеха в базе, хорошо поднимаются.
Ganni 09.11.2017 12:34 пишет: Ви ніби про наш Єврокар ніколи не чули Соломонове точно поріже європейську базу, як мінімум подушки точно випиляють
Здається, я зрозумів, чому для них це цінна річ, яку "аборигенам" лише за хорошу додаткову плату ставлять. Ось свіжа новина на головній: Euro NCAP разбил восемь новинок в свежей серии краш-тестов Лише Шкода викидала всі шторки незалежно від напрямку удару. Всі решта автівок інших виробників з тесту викидають лише бічну шторку зі сторони удару у випадку, якщо він не лобовий. Тому Єврокар "дбає" за гаманець українця