sk73 28.05.2017 02:41 пишет: Гуглить на ОЛХ - стеклотекстолит, текстолит, гетинакс листовой. Бывает недорого попадаются толстые листы. Либа зализяку потолще. Всё остальное на улице - кратковременный но регулярные секс.
він же максимальну товщину має 2 мм хіба що покласти його поверх звичайної фанери мона було. Але це здорожчує вартість. Я домовилась з Інтератлетикою (виробник дитячих ігрових майданчиків), що вони з виробництва продадуть мені лист фанери з якого фони роблять ті майданчики. Але вони назвали ціну 2 300 грн + забирати з міста-супутника (тобто доставка недешева вийшла б). А ми всього зібрали 1 920 грн.
A_S_K 27.05.2017 12:21 пишет: В детстве играли на столе из плоского шифера,как вариант сверху положить,но он хрупкий.
розглядала такий варіант, але саме через те, що легко може бути зломаний вирішила таки фанеру брати.
делаем опалубку выступающую на пару-тройку сантиметров (делаем все по уровню). берем армировочную сетку, пластификатор, гидрофобную добавку, 1 мешок цемента, 2 мешка песка - и заливаем все тонким слоем шоколада. можно добавить краситель для нужного цвета.
не сдавайся - иди до конца
дякую питання в ціні, а також в тому, хто цим всім буде займатись (опалубкою та цементом). Намагалась зібрати татусів (це ж круто тато, особливо, в якого є син, разом роблять на майданчику тенісний стіл), але всі такі втомлені та заклопотані, що так, можливо, але не сьогодні. Довелось наймати людей, а це ще додаткові витрати
На даний момент фірма, де я купувала фанеру, повідомила, що вони відправили інформацію щодо неякісної фанери виробнику. Доречі, питання - вони ж мають нести всі додаткові витрати (демонтаж та доставка нової фанери за вказаною адресою), так ?
sk73 28.05.2017 02:41 пишет: Гуглить на ОЛХ - стеклотекстолит, текстолит, гетинакс листовой. Бывает недорого попадаются толстые листы. Либа зализяку потолще. Всё остальное на улице - кратковременный но регулярные секс.
він же максимальну товщину має 2 мм хіба що покласти його поверх звичайної фанери мона було. Але це здорожчує вартість. Я домовилась з Інтератлетикою (виробник дитячих ігрових майданчиків), що вони з виробництва продадуть мені лист фанери з якого фони роблять ті майданчики. Але вони назвали ціну 2 300 грн + забирати з міста-супутника (тобто доставка недешева вийшла б). А ми всього зібрали 1 920 грн.
Вот и сэкономили Теперь разве что делать как выше сказали. Залить смесью как полы в больших маркетах ( гладкой)