gleb71 30.05.2017 13:59 пишет: Минусов не вижу. Если есть - озвутчите пока не поздно? То что немного промокает читал в отзывах. Не пугает.
привіт з сусідньої теми
я б на твоєму місці уявив собі ситуацію: всю ніч іде дощ, а намет - "немного промокает". А простіше сказати - тобі на обличчя капає вода. Або стікає стінкою внутрішнього тента під спальник. Сказати по правді - це випадок з мого туристичного життя. Обійшлося накриванням намету зверху дощовою накидкою, але той намет поїхав на звалище після цього прикрого випадку. Тобто і ти можеш возити з собою целофану шматок / дощову накидку, але свідомо купляти тє, що в дощ промокне... ну я не знаю. Може більш водостійки намети і будуть дорожчі (хоча мені здалося, що не дуже), але я б дивився в їх сторону.
Пінгвін торнадо - без тамбуру взагалі (як для кемпінгу)
А от Pinguin STORM 3 Duralu (або чотирьхмісна) - саме те, як на мене. Коштує на 1600грн дорожче (в першому-ліпшому інетмагазині), з фібергласовими дугами буде дешевше, але важче
пс "Польську" з цієї теми не бери - важка, об'ємна, тільки один вхід (влітку буде гаряче). В батьків така була
Спасибо за реальные фото палатки. Если не трудно поделитесь минусами/неудобствами которые нашли?
Ну не удобств нет, из минусов, цвет, хотел потемнее, но уже привык. Сначала хотел Палатка Terra Incognita Olympia 4 Хаки Подробнее: http://rozetka.com.ua/terra_incognita_olympia4_army/p82648/, она тогда стоила 5700, моя 2100, что в принципе сыграло не малую роль и ещё Кемпинг Together 4 PE два купола, если ставить в лесу, растяжки можно сделать по короче, у Терры одну стену тамбора надо тянуть. Друг взял себе Палатка RedPoint Base 4, типо столб воды 5000, в моей 3000 вроде, отличия, в карманах и ещё одной двери в спальном отсеке, думал проветривать лучше, но в жару, жарко одинаково. И ещё советую взять вот эту, под столовую и просто посидеть без комаров и др.насекомых, ну вообщем сами прийдёте к этому.