за Будапештом в напрямку Балатону і також біла Плитвицьких озер ( від Балатону приїхати погуляти по парку з озерами і переночувати десь поряд) доречі парковка біля озер безпечна щоб залиши авто з речами? дякую
SRT sport 08.06.2017 22:22 пишет: за Будапештом в напрямку Балатону
Я б порадив Кестхей. 20 км від автобану і в Хевіз заскочити можна.
SRT sport 08.06.2017 22:22 пишет:
і також біла Плитвицьких озер ( від Балатону приїхати погуляти по парку з озерами і переночувати десь поряд) доречі парковка біля озер безпечна щоб залиши авто з речами? дякую
Я Зупинявся в Слуні - Растоке просто чудове і маст сі! До Плитвиць близько 30 км. Моє авто на парковці стояло з речами без проблем, але гарантію Ви ж знаєте хто дає.
SRT sport 10.06.2017 21:25 пишет: години 3-4 на пврк достатньо прогулятись? дякую
В Плитвицьких? Малувато трохи, як на мене. "пробігтись" хіба. Радив би приїхати на відкриття - до приїзду всіх екскурсій. І починати "зверху", доїхавши туди на місцевому автопоїзді.
а якщо приїхати в парк в 15-00 приблизно на вхід 2 місцевим потягом доїхати до проміжної станції між 2 та 3, звідти пішки до Р2, далі кораблем до Р3, потім пішки до станції 1, а звідти поїздом до станції 2 і на парковку біля входу 2? дякую
SRT sport 10.06.2017 22:14 пишет: а якщо приїхати в парк в 15-00 приблизно на вхід 2 місцевим потягом доїхати до проміжної станції між 2 та 3, звідти пішки до Р2, далі кораблем до Р3, потім пішки до станції 1, а звідти поїздом до станції 2 і на парковку біля входу 2? дякую
Хіба що щоб "відмітитись". Озера варті того, щоб їм приділити більше часу. Там і день провести можна. Я та в вересні зробити збираюсь.
Жесть:))) за такие бабки меня пяного на такси в ужгород завезут
кстати, да ! 3-4 года назад ехал из Италии через Венгрию и как раз искал где бы заночевать, заехал в этот Шиофок - поузнавал цены в местных отелях - поехал дальше что они ваще о себе думают