Абрвалг 16.08.2024 12:47 пишет: на годик ( реально на годик). И выходит, что "на старте пробег будет 100 тыс км, а на фише 120 т км.
Так все одно ж будеш перевіряти перед купівлею, ну замов ще послугу ендоскопії пацієнта. І от точно я б не наганяв якихось страхів при цілі поїздити 1 рік і пробігу машини в 100 тис. км. Прямо так от масово такі Ауді у Штатах стають на капремонт на 100к км? Чи на 150? Чи, може, у нас таке відбувається?
Да я так, разузнать, потому , что если машины сильно дешевеют, значит что то там не так. Я огорчаюсь если надо ездить на СТО, даже если поломка стоит 20 дол, вот и хотелось спросить у знающего автоуа, не будет ли ауди колупать мозг. А если будет жрать масло, главное что б не литр на сотню км, то всегда можно купить и доливать ( как возят канистры в шкодах 1.8), потом канистру выкинуть, а машину продать:)
vladd 15.08.2024 16:11 пишет: Мій приятель брав щось схоже для дружини. З його слів якісь косяки по двигунам можуть мати місце. Але, по-перше, з того що я зрозумів, є більш ломучі двигуни, є менш ломучі. Собі він брав звісно якийсь правильний двигун.
Брехня. «Міша, давай по-новой!» (Добкін-с) Ломучі є двигуни у WAG, але не для цих машин і не ці роки.
Ввечері наживо спілкувався за кружкою пива, дихали повітрям разом. Все не так печально і навіть не печально. Основні тези: З 2015 і вище ходять двигуни нормально. 2.0 TFSI Мастило в двигун 5W30 Заміна мастила двигуна: для ринку Північної Америки позиціонується 10 тисяч миль (грубо 15 тисяч кілометрів). Але «рівні та чоткі пацанчики» міняють через 7.5 тисяч кілометрів, максимум 8. Тисячах на 150-180-200 (у кого як) потрібно залізти локально в двигун і перевірити стан ланцюга ГРМ. У разі потреби - замінити. Загальний пробіг без суттєвих проблем, без масложора можливий тисяч на 250 реально.
Ввечері наживо спілкувався за кружкою пива, дихали повітрям разом. Все не так печально і навіть не печально. Основні тези: З 2015 і вище ходять двигуни нормально. 2.0 TFSI Мастило в двигун 5W30 Заміна мастила двигуна: для ринку Північної Америки позиціонується 10 тисяч миль (грубо 15 тисяч кілометрів). Але «рівні та чоткі пацанчики» міняють через 7.5 тисяч кілометрів, максимум 8. Тисячах на 150-180-200 (у кого як) потрібно залізти локально в двигун і перевірити стан ланцюга ГРМ. У разі потреби - замінити. Загальний пробіг без суттєвих проблем, без масложора можливий тисяч на 250 реально.
Вочевидь ви далекі від теми моторів ЕА888 Але так: все зовсім не печально
Ми? Я двигунами якщо і грався, то переважно встановленими на великій комерційній техніці. І було це років зо двадцять тому. На знавця двигунів Audi ніколи не претендував.
markush 28.08.2024 11:05 пишет: ...далекі від теми моторів ЕА888
За нагоди передам ці слова мотористу, про якого йшлося вище. Хай знає, що він недалекий, можливо після 20+ років роботи професію змінить хлопак.