Камради, підкажіть, бо я щось на польському PKP взагалі не розберусь. Розклад є, а ось цін не бачу. Що роблю не так?
І взагалі яка є ще альтернатива залізниці? І як її знайти і оплатити з Києва. Можна підти найпростішим шляхом через гугль, але може хтось прошарений щось одразу порадить
Re: Краків-Прага потягом (чи іншим гром.транспортом)
[Re: Ganni] 16 июня 2017 в 14:00
Ganni 16.06.2017 13:56 пишет: Камради, підкажіть, бо я щось на польському PKP взагалі не розберусь. Розклад є, а ось цін не бачу. Що роблю не так?
І взагалі яка є ще альтернатива залізниці? І як її знайти і оплатити з Києва. Можна підти найпростішим шляхом через гугль, але може хтось прошарений щось одразу порадить
Дякую
Казали бабки, що коли запустили хюндай до Пшемисля чехі трошки обурилися, що їм таке не дозволили. А так є там лео експрес. Спочатку бусом няп з Кракова, потім поїзд до Праги. Можна тим же Лео з Ужгорода до Праги
[Re: Ganni] 16 июня 2017 в 14:38
Ganni 16.06.2017 13:56 пишет: Камради, підкажіть, бо я щось на польському PKP взагалі не розберусь. Розклад є, а ось цін не бачу. Що роблю не так?
Дякую
Покупай на www.cd.cz - я не знаю, как так выходит, но билеты хоть из Германии, хоть из Польши на чешском сайте всегда дешевле (причём нормально так - в разы) Альтернатива - автобусы, их за много развелось: Student Agency, FlixBus, RegioJet... но единого агрегатора по всем автобусным компаниям не знаю, да и поездом - удобней: идёт 8 часов ночью, берёшь купе - минус ночь в гостинице
[Re: Миклован] 16 июня 2017 в 15:01
Миклован 16.06.2017 14:08 пишет: https://www.le.cz/i.php а ось за те, шо вже є (може й була) українська мова - велика подяка чехам!
але ж і довго чалапає той потяг, Львів-Відень, менше 800 км за 15 годин
До російської окупації потяги Київ-Симферополь та Київ-Луганськ на приблизно такі ж відстані ще довше чалапали, та ще й без перетину україно-польского кордону, який таки час відбирає (принаймні на заміну коліс).
[Re: harald67] 16 июня 2017 в 15:24
harald67 16.06.2017 15:01 пишет:
До російської окупації потяги Київ-Симферополь та Київ-Луганськ на приблизно такі ж відстані ще довше чалапали, та ще й без перетину україно-польского кордону, який таки час відбирає (принаймні на заміну коліс).
12-й потяг Київ-Сімферополь останні 10 років ходив швидше 13 годин. Розклад 2013
[Re: Ganni] 16 июня 2017 в 16:48
Ganni 16.06.2017 13:56 пишет:
Дякую
Polski Bus, страница на украинском, экспресс Краков-Прага (7ч 25 мин. в пути), ходит 4 раза в день, стоимость на 1-ое июля 39-45 злотых (9.2-10.7 евро), билеты покупаются онлайн, водителю показать распечатку с кодом или просто этот же код на телефоне.
[Re: krolyk] 17 июня 2017 в 13:29
krolyk 16.06.2017 14:38 пишет:
Дякую
Покупай на www.cd.cz - я не знаю, как так выходит, но билеты хоть из Германии, хоть из Польши на чешском сайте всегда дешевле (причём нормально так - в разы)
Пише червоним It is not possible to purchase a separate ticket for the journey from a foreign location to the Czech Republic.
[Re: Cabai] 17 июня 2017 в 13:32
Cabai 16.06.2017 16:48 пишет:
Ganni 16.06.2017 13:56 пишет:
Дякую
Polski Bus, страница на украинском, экспресс Краков-Прага (7ч 25 мин. в пути), ходит 4 раза в день, стоимость на 1-ое июля 39-45 злотых (9.2-10.7 евро), билеты покупаются онлайн, водителю показать распечатку с кодом или просто этот же код на телефоне.
Найнормальніший інтерфейс
Я все ж спробую спочатку розібратись з залізницею, а автобус лишу як план Б. Хоча по часу, я дивлюсь, різниця між ними майже нуляча