autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумІнші подорожі

Краків-Прага потягом (чи іншим гром.транспортом)

Ganni | подсевший на форум ***
16 июня 2017 в 13:56
Камради, підкажіть, бо я щось на польському PKP взагалі не розберусь. Розклад є, а ось цін не бачу. Що роблю не так?

І взагалі яка є ще альтернатива залізниці? І як її знайти і оплатити з Києва. Можна підти найпростішим шляхом через гугль, але може хтось прошарений щось одразу порадить

Дякую
sashkaa | V.I.P **
Re: Краків-Прага потягом (чи іншим гром.транспортом)
[Re: Ganni] 16 июня 2017 в 14:00
Ganni 16.06.2017 13:56 пишет:

Камради, підкажіть, бо я щось на польському PKP взагалі не розберусь. Розклад є, а ось цін не бачу. Що роблю не так?

І взагалі яка є ще альтернатива залізниці? І як її знайти і оплатити з Києва. Можна підти найпростішим шляхом через гугль, але може хтось прошарений щось одразу порадить

Дякую

Казали бабки, що коли запустили хюндай до Пшемисля чехі трошки обурилися, що їм таке не дозволили. А так є там лео експрес. Спочатку бусом няп з Кракова, потім поїзд до Праги.
Можна тим же Лео з Ужгорода до Праги
Миклован | СуперСтар **
[Re: sashkaa] 16 июня 2017 в 14:08
https://www.le.cz/i.php
а ось за те, шо вже є (може й була) українська мова - велика подяка чехам!

але ж і довго чалапає той потяг, Львів-Відень, менше 800 км за 15 годин
Змінено Миклован (14:23 16/06/2017)
krolyk | СуперСтар **
[Re: Ganni] 16 июня 2017 в 14:38

Дякую

Покупай на www.cd.cz - я не знаю, как так выходит, но билеты хоть из Германии, хоть из Польши на чешском сайте всегда дешевле (причём нормально так - в разы)
Альтернатива - автобусы, их за много развелось: Student Agency, FlixBus, RegioJet... но единого агрегатора по всем автобусным компаниям не знаю, да и поездом - удобней: идёт 8 часов ночью, берёшь купе - минус ночь в гостинице
Змінено krolyk (17:14 16/06/2017)
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Миклован] 16 июня 2017 в 15:01
Миклован 16.06.2017 14:08 пишет:

До російської окупації потяги Київ-Симферополь та Київ-Луганськ на приблизно такі ж відстані ще довше чалапали, та ще й без перетину україно-польского кордону, який таки час відбирає (принаймні на заміну коліс).
sashkaa | V.I.P **
[Re: Миклован] 16 июня 2017 в 15:17
Миклован 16.06.2017 14:08 пишет:

То не потяг, а бус+потяг. Да й бус стоїть в Краковці
Daugava | V.I.P ***
[Re: harald67] 16 июня 2017 в 15:24
harald67 16.06.2017 15:01 пишет:

До російської окупації потяги Київ-Симферополь та Київ-Луганськ на приблизно такі ж відстані ще довше чалапали, та ще й без перетину україно-польского кордону, який таки час відбирає (принаймні на заміну коліс).

12-й потяг Київ-Сімферополь останні 10 років ходив швидше 13 годин.
Розклад 2013
Cabai | V.I.P **
[Re: Ganni] 16 июня 2017 в 16:48

Дякую

Polski Bus, страница на украинском, экспресс Краков-Прага (7ч 25 мин. в пути), ходит 4 раза в день, стоимость на 1-ое июля 39-45 злотых (9.2-10.7 евро), билеты покупаются онлайн, водителю показать распечатку с кодом или просто этот же код на телефоне.
Змінено Cabai (16:49 16/06/2017)
[Re: krolyk] 17 июня 2017 в 13:29
krolyk 16.06.2017 14:38 пишет:

Дякую

Покупай на www.cd.cz - я не знаю, как так выходит, но билеты хоть из Германии, хоть из Польши на чешском сайте всегда дешевле (причём нормально так - в разы)

Пише червоним It is not possible to purchase a separate ticket for the journey from a foreign location to the Czech Republic.
[Re: Cabai] 17 июня 2017 в 13:32
Cabai 16.06.2017 16:48 пишет:

Дякую

Polski Bus, страница на украинском, экспресс Краков-Прага (7ч 25 мин. в пути), ходит 4 раза в день, стоимость на 1-ое июля 39-45 злотых (9.2-10.7 евро), билеты покупаются онлайн, водителю показать распечатку с кодом или просто этот же код на телефоне.

Найнормальніший інтерфейс

Я все ж спробую спочатку розібратись з залізницею, а автобус лишу як план Б. Хоча по часу, я дивлюсь, різниця між ними майже нуляча
panda | Супер писатель! **
[Re: Ganni] 17 июня 2017 в 19:42
Ganni 17.06.2017 13:32 пишет:

Я все ж спробую спочатку розібратись з залізницею, а автобус лишу як план Б. Хоча по часу, я дивлюсь, різниця між ними майже нуляча

Ось сайт польської залізниці https://www.intercity.pl

Ось розклад поїзду, білети на нього можна придбати лише в касі

Код:
10:22
KRAKOW GL

2017-06-19
17:39
PRAHA HL.N

Час в дорозі
07:17
Змінено panda (19:43 17/06/2017)
[Re: panda] 18 июня 2017 в 00:58
panda 17.06.2017 19:42 пишет:

Ось розклад поїзду, білети на нього можна придбати лише в касі

Тю, від Європи не очікував А ми ще нашу залізницю чехвостим за відсталість
Autoua.netФорумІнші подорожі

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND 

0 користувачів і 19 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1714