Отже, що я шукаю!
Друге авто, яке за призначенням буде якраз основним в плані користування...тобто жоповоз на повсякденне використання. Які в нього пробіги плануються ... ну десь до 30 тик в рік. Переважна частина пробігу це асфальт у місті, та траса+трохи укатаного грунту за межами столиці.
Це має бути доволі спритне в потоці авто з хорошим відгуком на педаль газу. Проте з іншої сторони хочу щоб двигун був доволі економічний, або хоча б з помірною (середньою) витратою палива. Двиун має бути не слабкий тобто не 1.0, не 1.2, а хоча б від 1.4.
Обов"язково бензиновий, який добре піддається газифікуванню.
Обов"язково кондиціонер, який не забирає всю потужність з двигуна!!!
Універсал, седан, хетчбек - без різниці. Проте не ДЖИП і не СУВ.
Привід хочу виключно передній.
Вантажопід"ємність середня або трохи більше середньої.
Можливо авто під розмитнення з Європи. Проте не на бляхах це стовідсотково не цікавить.
Можливо ще й на автоматі?
Бюджет невеликий... десь 6500 у середньому.. Пробіг має бути або реальний європейський з печатками у сервісній книзі, або невеликий реальний в Україні. Мабуть не більше 100 тисяч, проте я гнучкий у даному питанні.
Високий зріст водія 190+ !
Камради, я розумію, що забагато мабуть я написав вимог до машини як для такої порівняно не дуже великої суми... Проте мені потрібна обгрунтована ваша рекомендація і допомога у виборі.
З того що конкретно розглядаю та що абсолютно ні.
Ні - бмв, мерседеси старі та будь-які інші корчі - ні.
Лансер 9 - дуже поважаю, проте вважаю морально застарілою машинкою...тому ні.
Мізер типу піканто, пунто, сітроен, матіз, смарт та будь-яке авто класу А - ні.
Совкопром + ланоси - ні.
Так - фабії, авео, лачетті тощо.
Оце про написане тощо я б і хотів від вас почути! Дяки!
Змінено kec (15:09 03/07/2017)