Ganni 06.07.2017 12:30 пишет: Деяким камрадам, не будем на них тицяти пальцем які по півроку мнуть воду в ступі, треба повчитись - людина позавчора створила тему, а вже сьогодні з новими колесами
Ganni 06.07.2017 12:30 пишет: Деяким камрадам, не будем на них тицяти пальцем які по півроку мнуть воду в ступі, треба повчитись - людина позавчора створила тему, а вже сьогодні з новими колесами
як би не було боляче в це вірити, але в кінцевому результаті ми всеодно пересядено на ВАГ, кому пощастить більше, той на такий, як в Цуга, кому менше на дизель з задньою балкою
як би не було боляче в це вірити, їздив на вагах с 89 року коли ваг це був ваг. Не, спасибі більше нехочу.
Класна, красива і правильна машинка, вітання! Як вже писали не стандартний вибір, безперечно яскраво і оригінально. П.С.: В нас їдзить такий вагон в жовтому кольорі, але не сток (комплексний тюнінг від SS), просто красота
Сподіваюся, що це не про мене, бо свою тему я створив лише 2 місяці тому. Ну і сьогодні вже моя автівка має прибути до дилера, а завтра піду реєструвати. Раніше забрати не міг, бо це і так буде перша партія в Україні.
Сподіваюся, що це не про мене, бо свою тему я створив лише 2 місяці тому. Ну і сьогодні вже моя автівка має прибути до дилера, а завтра піду реєструвати. Раніше забрати не міг, бо це і так буде перша партія в Україні.
З колесами я мав на увазі не в буквальному сенсі слова А що камрад визначався два дні. А скільки машинка йтиме до кінцевого власника, то вже справа другорядна (деякі моделі і півроку можуть їхати)