Все привет.Есть диллема - нужна 2-я машина в семью.Предложили неплохой вариант форестера 2009 года на механике 2.0 - по гуманному прайсу. Катаюсь по рыбалкам- охотам достаточно активно и кросс с нормальным полным приводом как нельзя кстати))) что немного смущает с ходу - так это откровенно говоря низкое качество отделки салона ,немного хлипковат на ходу. И часто встречаю неоднозначные отзывы по данному авто...У кого может есть личный опыт эксплуатации данного авто?
FENO_man 09.07.2017 14:32 пишет: Все привет.Есть диллема - нужна 2-я машина в семью.Предложили неплохой вариант форестера 2009 года на механике 2.0 - по гуманному прайсу. Катаюсь по рыбалкам- охотам достаточно активно и кросс с нормальным полным приводом как нельзя кстати))) что немного смущает с ходу - так это откровенно говоря низкое качество отделки салона ,немного хлипковат на ходу. И часто встречаю неоднозначные отзывы по данному авто...У кого может есть личный опыт эксплуатации данного авто?
"немного хлипковат на ходу" - це що мається на увазі, колеса відпадають після проїзду броду? форестер - не є рамний позашляховик, це по суті звичайний універсал але після правильного приготування - дозволяє вирішити мабуть що будь-яке дорожнє питання в межах міста і навіть трохи за його межами але більш-менш серйозний офроуд - не для цієї машини
"качество отделки салона" - так ви начебто й не Лексус купуєте
lambert 20.07.2017 15:16 пишет: "немного хлипковат на ходу" - це що мається на увазі, колеса відпадають після проїзду броду? форестер - не є рамний позашляховик, це по суті звичайний універсал але після правильного приготування - дозволяє вирішити мабуть що будь-яке дорожнє питання в межах міста і навіть трохи за його межами але більш-менш серйозний офроуд - не для цієї машини
Ну скажу так - що якість матеріалів оздоблення салону в моїй Легасі яка старша за Форестер на голову вище)))торпеда,обшивка крісел і тд. Колеса не відпадають але на поворотах трохи не вистачає жорсткості кузову...трохи валкий. Ну то мабуть трохи порівнюю різні речі так як перед цим був рамний позашляховик🤔
А мне нравится салон в этом кузове.. маиериалы может и простые, но не гремят, всё удобно и приятно на глаз... Единственное что форестеры на палке плохо продаются... Даже если выставить самую низкую цену и потом от нее еще уступить - всё равно быстро не уйдет. Ну и мезаника там не четкая и очень тугое сцепление
lambert 20.07.2017 15:16 пишет: "немного хлипковат на ходу" - це що мається на увазі, колеса відпадають після проїзду броду? форестер - не є рамний позашляховик, це по суті звичайний універсал але після правильного приготування - дозволяє вирішити мабуть що будь-яке дорожнє питання в межах міста і навіть трохи за його межами але більш-менш серйозний офроуд - не для цієї машини
Ну скажу так - що якість матеріалів оздоблення салону в моїй Легасі яка старша за Форестер на голову вище)))торпеда,обшивка крісел і тд. Колеса не відпадають але на поворотах трохи не вистачає жорсткості кузову...трохи валкий. Ну то мабуть трохи порівнюю різні речі так як перед цим був рамний позашляховик🤔
на Форестер багато хто рекомендує ставити розпорки, перед і зад, верхні і нижні всі хто ставив - пишуть мєгопозитивні відгуки Cusco і все таке інше брендове - необов'язково, давно вже є креслення в інтернетах, пристойний токар зможе зробити за вчетверо менший бюджет
я ще не ставив, тож від себе коментарів дати не можу а щодо салона - ну так, у Аутбека салон суттєво кращий, багато хто про це пише і з цим важко не погодитись. Якщо то комусь важливо. Мені, в принципі, якось пофігу - не для тих задач бібіка