У центрі Києва банкоматів та навіть відділень ОТП більш ніж достатньо. А якщо, як вже писали, видадуть картки debit, то це взагалі не матиме істотного значення.
а якщо працювати не в центрі? від мене до найближчого банкомату отп чи креді-агріколь 10 км аваль є поруч 2 банкомати в радіусі 800 метрів
Так я ж писав: мастеркард Debit дозволяє знімати у будь-якому банкоматі України без комісії. І це не кажучи про те, що я взагалі не розумію уж такої потреби часто гроші знімати з банкомата - зручніше ж карткою розраховуватися.
Будівельникам особливо, діятм на карманні, жінці на покупки. Можна звісно роздати картки і через клієн-банк лабати, але тоді гроші розтануть на очах
а якщо працювати не в центрі? від мене до найближчого банкомату отп чи креді-агріколь 10 км аваль є поруч 2 банкомати в радіусі 800 метрів
Так я ж писав: мастеркард Debit дозволяє знімати у будь-якому банкоматі України без комісії. І це не кажучи про те, що я взагалі не розумію уж такої потреби часто гроші знімати з банкомата - зручніше ж карткою розраховуватися.
Будівельникам особливо, діятм на карманні, жінці на покупки. Можна звісно роздати картки і через клієн-банк лабати, але тоді гроші розтануть на очах
Ну не все ж життя будівництвом/ремонтом займаєшся. Моє дитятко ще само купувати не вміє. Жінці перекидаю на її картку. Десь так.
а якщо дали візу електрон?)) а саме її ОТП і дав))) тримати гроші на картці, при розрахунках якою не вимагається пін код мені якось лячно. та й на столичному ринку картку не приймають))) питав у ОТП за норм карту - казали за власний рахунок. простіше було змінити банк. коли дізнались - почали пропонувати карту більш "високого рівня", але бажання не має. поганого про аваль не почув... вибір зроблено
а якщо дали візу електрон?)) а саме її ОТП і дав))) тримати гроші на картці, при розрахунках якою не вимагається пін код мені якось лячно. та й на столичному ринку картку не приймають))) питав у ОТП за норм карту - казали за власний рахунок. простіше було змінити банк. коли дізнались - почали пропонувати карту більш "високого рівня", але бажання не має. поганого про аваль не почув... вибір зроблено
Проблема не у тому, що дав ОТП. ОТП дав те, на що погодилося керівництво фірми, яка замовляла у нього зарплатний проект. Тобто зекономили на тобі твої роботодавці. Якщо б у твоїй конторі сиділи люди із клепкою, то вичавили б з того ОТП нормальні картки для усіх співробітників за ті ж кошти, за які роздали всім електрон. Хоча може як раз отримання співробітниками таких карток (електрон) дало можливість отримати щось особисто тим людям, які укладали угоду з ОТП - ну така вже у нас традиція
Проблема не у тому, що дав ОТП. ОТП дав те, на що погодилося керівництво фірми, яка замовляла у нього зарплатний проект. Тобто зекономили на тобі твої роботодавці. Якщо б у твоїй конторі сиділи люди із клепкою, то вичавили б з того ОТП нормальні картки для усіх співробітників за ті ж кошти, за які роздали всім електрон. Хоча може як раз отримання співробітниками таких карток (електрон) дало можливість отримати щось особисто тим людям, які укладали угоду з ОТП - ну така вже у нас традиція
якби не знав внутрішньої кухні то погодився б) але є певні нюанси, про які на форумі не написати, але керівництво було заповнене, що буде "достатній та комфортний рівень обслуговування" десь так... якби були "ті самі домовленості" ніхто б не погодився завести аваль як другий банк
а щодо рівня банку... як приклад... на попередньому місці роботи було 3 на вибір. обрав укрсиб (два інші кацапські ) то карта була мастер кард дебіт з пей пасс і чіпом (не голд і т.п.) проте без чіпу укрсиб не давав нікому ...
У отп аж два банкомата на весь левый берег Киева. Да и те в Днепровском районе, в Деснянском и Дарницком по нулю, а в каждом из них народу живёт больше чем в среднем областном центре. Уже сколько долбил их саппорт - поставьте банкомат на ПОХе, никакой реакции.
opexkiev 09.08.2017 18:12 пишет: У отп аж два банкомата на весь левый берег Киева. Да и те в Днепровском районе, в Деснянском и Дарницком по нулю, а в каждом из них народу живёт больше чем в среднем областном центре. Уже сколько долбил их саппорт - поставьте банкомат на ПОХе, никакой реакции.
А если глянуть объединенную сеть АТМосфера. И да моя карта ОТП без процентов снимаеться во всех терминалах Привата Количество их сам посчитаешь?
Finn _Zaf 09.08.2017 15:00 пишет: И немного раздражает мобильный клиент, для входа в него нужно получить смс в любом случае.
я использую генератор динамических паролей, смс не нужно более того, это недавно стало отключатся в клиент-банке, хотя я отключил подтверждение динамическим паролем только для переводов между своими счетами
Finn _Zaf 09.08.2017 15:41 пишет: Премиальное обслуживание это движение по счету от 20000 гривен в месяц, а еще можно открыть универсальный счет и через онлайн банкинг, гонять деньги, сколько твоей душе угодно. Это если хочется вот этого Хотя можно быть премиум клиентом и не использовать премиальный пакет.
5 грн. за каждый раз с 01.09.17 А еще попробуйте снять сразу больше 100 тис. - устанете писать и искать справки, что это ваши деньги
opexkiev 09.08.2017 10:15 пишет: Есть и та и та карта. Если отп обещает бесплатное снятие - то отп однозначно. Хотя я о таком тарифе не знаю, по крайней мере общедоступном.
Тариф "айтишник". 40 грн в месяц абонплаты - и без комиссии в банкоматах, по крайней мере мне еще банкомат с комиссией не попался пока. Комиссия только на продажу безналичной валюты.
opexkiev 09.08.2017 10:15 пишет: Есть и та и та карта. Если отп обещает бесплатное снятие - то отп однозначно. Хотя я о таком тарифе не знаю, по крайней мере общедоступном.
Тариф "айтишник". 40 грн в месяц абонплаты - и без комиссии в банкоматах, по крайней мере мне еще банкомат с комиссией не попался пока. Комиссия только на продажу безналичной валюты.
Тариф "айтишник". 40 грн в месяц абонплаты - и без комиссии в банкоматах, по крайней мере мне еще банкомат с комиссией не попался пока.
Тариф "айтишник" - это за РКО счета ФОП. А какой тариф у той карты, которую ты в банкоматах используешь? Да и карта открыта на ФОП или ФО? У меня карта с тарифом "айтишник" - там комиссия за снятие 0.35%. Дешевле в ОТП не нашел.
А сколько продажа на межбанке?
На выбор - 0.15% (спот), 0.25% (завтра), 0.35% (сегодня). Но "сегодня" зачисляют довольно поздно, а "завтра" и "спот" утром. Поэтому я опцией "сегодня" вообще не пользуюсь.