Cool Wind 14.08.2017 11:02 пишет: Спасибо! Из документов что нужно было?
Хотели живьем увидеть машину, но как-то вяло. Я состроил удивленное лицо - как же я на ней выеду без ТП Ну и ладно, верим. Зато отыскали в базе древнючий штраф который я якобы не оплатил, но на самом деле оплатил давным давно. Штраф был что-то в пределах аж 30-40 грн , я прикинул, что ехать домой, рыться в старых квитанциях, если найду,потом тратить еще полдня на повторный приезд мне встанет гораздо дороже и просто оплатил его по-новой им в кассу. Всего заняло таки-да часа полтора.
Cool Wind 14.08.2017 11:02 пишет: Спасибо! Из документов что нужно было?
Хотели живьем увидеть машину, но как-то вяло. Я состроил удивленное лицо - как же я на ней выеду без ТП Ну и ладно, верим. Зато отыскали в базе древнючий штраф который я якобы не оплатил, но на самом деле оплатил давным давно. Штраф был что-то в пределах аж 30-40 грн , я прикинул, что ехать домой, рыться в старых квитанциях, если найду,потом тратить еще полдня на повторный приезд мне встанет гораздо дороже и просто оплатил его по-новой им в кассу. Всего заняло таки-да часа полтора.
Формально авто таки нужно предоставлять к осмотру (п.15 ПКМУ №1388).
15. Під час проведення державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку транспортні засоби (крім випадків реєстрації нових транспортних засобів, перереєстрації транспортних засобів у зв’язку із зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, вибракування їх у цілому) підлягають огляду фахівцями експертної служби МВС з метою звірення ідентифікаційних номерів їх складових частин з номерами, зазначеними в поданих власником для реєстрації документах. За результатами огляду в документах, які подаються для державної реєстрації, робиться відповідна відмітка або складається акт огляду. Експертне дослідження транспортного засобу і реєстраційних документів на транспортний засіб (інших документів, які є підставою для реєстрації транспортного засобу) проводиться за заявою власника з метою визначення справжності ідентифікаційних номерів транспортного засобу і реєстраційних документів.
Я и не спорю, да, по закону так. Просто мне в тот момент было вполне удобно подъехать на ОТ, а гайцам было лень доколупываться
ЗЫ.Хотя, вообще-то факта регистрации или перерегистрации то и нет. Просто выдается точно такой же ТП взамен утраченного. У меня еще был скан старого ТП, который я им дал.
alex_b 16.08.2017 08:58 пишет: Я и не спорю, да, по закону так. Просто мне в тот момент было вполне удобно подъехать на ОТ, а гайцам было лень доколупываться
ЗЫ.Хотя, вообще-то факта регистрации или перерегистрации то и нет. Просто выдается точно такой же ТП взамен утраченного. У меня еще был скан старого ТП, который я им дал.
я показал, приехал на машине и загнать его на площадку( к слову абсолютно пустую) было меньше лень, чем спорить