а мне нравиться, за эти деньги неплохой телефон и софта к нему достаточно много, прошивать можно самому через ЮСБ шнурок, настроить под себя тоже можно (SEEM редактировать), может не разобрался до конца, тут LETSMOTO был?
Ігри, мелодії, картинки та інше барахло мене ніколи не цікавило. А от програми для синхронізації з ПК, в тому числі дрова - криві!
В ответ на: прошивать можно самому через ЮСБ шнурок
Цим мене не здивуєш. До цього у мене був MPx-200. Дуже жалкую, що поміняв . Міняв із-за відсутності у одного і наявності у іншого блютуса.
В ответ на: настроить под себя тоже можно (SEEM редактировать)
Брєд. Навіть лізти не хочеться в моторолу. Тут прошу врахувати, що я завжди люблю прошивати/колупати все, що попадається під руки. Сіменси через мої руки проходили десятками, і зараз звертається народ. А от моторолу не хочу колупати - не цікаво. І щось я не бачив щоб в Л7 сильно багато сімів розкопали. Зробити щоб набір літер починався як в реченні (Абв) а не прописними (АБВ) у мене не вийшло.
В ответ на: может не разобрался до конца
Розбирався але моїм вимогам цей телефон не відповідає. Нижче поясню чому.
В ответ на: тут LETSMOTO был?
Конкретно тут не був. Дякую за зсилку - почитаю.
Що мені потрібно від телефона: 1 Функціональність (реальна) 2 Дизайн (товщина не в останню чергу) 3 Хороша телефонна книга (особливо пошук по ній) 4 Блютус (правильний) Ще раз повторюсь - всілякі ігри/мелодії/картинки та інший брєд, включаючи мп3-плеєр, мені непотрібні.
Що мене не влаштовує в Л7 1 Все, що треба наче є але працює воно неправильно (див. наступні пункти) 2 Влаштовує 3 Тел книгою користуюсь часто (порядка 170 абонентів більшість з яких мають декілька телефонів/мейлів/...). Імена абонентів у мене записані українською мовою. Так от знайти когось дуже важко. Поперше пошук тільки по першій літері а далі всерівно тицяти вниз. Наприклад нажимаючи кнопку "3" я перескакую по тел.книзі в такому порядку: Д-І-Е-І-Ж-З-D-E-F-A. Скажіть мені де там взялась українська І та англійська A? На інших клавішах те ж саме. Пошук набором повного імені взагалі брєд. Т9 немає а є якесь збочення яке зразу ж було відключене мною. Не пропонуйте мені вносити імена абонентів англійськими чи російськими літерами бо телефон СЕРТИФІКОВАНО В УКРАЇНІ і він має працювати з українськими літерами не гірше ніж з латиницею! 4 Це взагалі окрема історія. Міняв телефон в основному із-за відсутності БТ. Хочу використовувати в автомобілі БТ-гарнітуру. Також маю КПК. Хочу щоб в автомобілі я міг набирати номер, піднімати/класти трубку, при цьому розмовляючи по БТ-гарнітурі а мобілку не виймати з кишені. Але моторола (будь-яка) цього не дозволяє бо одночасно до неї може мати тільки ОДНЕ БТ-з'єднання! Ну добре, стандартними засобами WM5 так не прокатило. Сьогодні знайшов спеціальну прогу для цього (Running Voice GSM). І тут невдачка. Цитую з форуму "Motorola L7 не поддерживается программой. due to a missing AT-command in this device.". При цьому навіть більш старі мобілки інших брендів спокійно працюють в цьому режимі і не мають обмежень в кількості одночасних БТ-з'єднань. Нагадаю, що в телефоні встановлено модуль БТ версії 1.2 який дозволяє багато одночасних БТ-з'єднань.
Це покищо все, що згадав. Якщо ще згадаю якісь пакості, то допишу. Можеш/те спростовувати мої твердженні
Блін, навіть автоблокування клавіш в телефоні за 200 зелених немає... Це нормально?
Я старався для тих, хто ще не визначився або й визначився. Може комусь буде корисно знати такі мінуси. Доречі як і обіцяв - доповню мінуси. Даний телефон не підтримує БТ-стерео-гарнітури. Це на випадок того якщо хтось захоче купити цей телефон як мп3-плеєр. Доведеться користуватись тільки провідною гарнітурою (моно чи стерео).