Я коли бачу подібні авто в місті, то в мене завжди невеличкий шок, бо я не можу збагнути, навіщо таке авто потрібне? Так, я був в захваті, як L200 впевнено їде по зимовим карпатським нечищеним дорогам - от там подібні авто просто необхідність. Можливо ще для фермерських господарств добре підійде. А кататися по місту на такому - хіба зручно?..
Falwar 18.08.2017 10:55 пишет: Я коли бачу подібні авто в місті, то в мене завжди невеличкий шок, бо я не можу збагнути, навіщо таке авто потрібне? Так, я був в захваті, як L200 впевнено їде по зимовим карпатським нечищеним дорогам - от там подібні авто просто необхідність. Можливо ще для фермерських господарств добре підійде. А кататися по місту на такому - хіба зручно?..
а якже картофан з сільпо привезти, і з паркування краще на любий бардюр залізе..)) ПС теж не розумію таких ГАЗонів у місті...
mekena 18.08.2017 11:24 пишет: Саме так - авто для фермерів!
У друзів такий дорестайл - своєрідне авто. Салон широкий, але короткий, за рахунок чого ззаду місця малувато. Довжина - більше 5 метрів і камери немає - паркуватися незручно. Ходовка - без коментарів. Ну і на дорестайлі був 2-літровий дизельни двигун із 2-а турбінами - якось не відповідає такий складний і дорогий в обслузі двигун призначенню "для фермера". Може 3.0 там простіший.
Falwar 18.08.2017 10:55 пишет: Я коли бачу подібні авто в місті, то в мене завжди невеличкий шок, бо я не можу збагнути, навіщо таке авто потрібне?
Біля будинку паркується Hilux, так взимку постійно спостерігаю повний кузов мішків с піском. Це воно так з усіма джиповантажівками?
Только с теми, у которых жестко подключаемый без дифференциала передний привод. Т.е. с подавляющим их большинством, да. А вот у Амарока как раз, насколько я знаю, дифференциал - есть. Впрочем, много талантов, которые зимой ездят на жестко подключеном, и управляемость нахваливают, у нас даже в форуме такой был.
Falwar 18.08.2017 10:55 пишет: Я коли бачу подібні авто в місті, то в мене завжди невеличкий шок, бо я не можу збагнути, навіщо таке авто потрібне? Так, я був в захваті, як L200 впевнено їде по зимовим карпатським нечищеним дорогам - от там подібні авто просто необхідність. Можливо ще для фермерських господарств добре підійде. А кататися по місту на такому - хіба зручно?..
harald67 18.08.2017 11:23 пишет: ...ходова - від Тойоти Хайлюкс, яку на тому ж заводі виробляють і вона із 3-и літровим дизелем давной йде..
Эти фантазии не имеют ничего общего с реальностью, равно как и хайлюкс не имеет ничего общего с амароком. Соответственно, и моторы у всех свои: V6 у фв и рядная четверка у тойоты.