Займаюся зараз подібним питанням. З цього року стало складніше, раніше сестра платила якусь копійчину турфірмі і за кілька днів мала візу. Зараз в Латвії турфірма зараз бере 90$ та робить візу 14 діб. Щоб податися без турфірми потрібен оригінал запрошення, на щастя з квітня його не треба реєструвати в клятому ДМС (ОВІРі), достатньо від будь-якої юр.особи (можна ФОПа) або нотаріально засвідченої копії.
Час оформлення візу у терміновому порядку — до п’яти робочих днів. За таку візу доведеться заплатити 122 євро. У звичайному порядку - 10 робочих днів та 61 євро.
Сестра вчора подалася з моїм запрошенням через турфірму, обіцяють зробити до 14-го. Вартість за все разом з обов'язковою страховкою - 85 євро з них віза 62 євро. В посольство треба було дзвонити та записуватися на найближчий вільний час.
Спасибр за инфу, но тут смысл в другом Хотелось бы через украинскую турфирму сделать туристическую за 1-2 дня В инете таких предложений хватает-но пока к одним по указанному адресу заезжал -такой конторы нет. По твоему пути - просто нет уже времени. Клиент созрел внезапно и временное окно ограничено
"Мій шлях" має в двічі швидшій та вдвічі дорожчий офіційний варіант - 5 діб. Якщо піти по ньому 29-го, то вже в понеділок у вівторок була б віза. Я поки шукав як робити запрошення натрапляв на купу "ускорителей" з цінами від 1500 до 6000! гривен тільки за запрошення. Пошук української турфірми для візи досить дивний, бо щоб отримати візу потрібен паспорт, а він же я так думаю не в Україні.
Daugava 31.08.2017 14:24 пишет: "Мій шлях" має в двічі швидшій та вдвічі дорожчий офіційний варіант - 5 діб. Якщо піти по ньому 29-го, то вже в понеділок у вівторок була б віза. Я поки шукав як робити запрошення натрапляв на купу "ускорителей" з цінами від 1500 до 6000! гривен тільки за запрошення. Пошук української турфірми для візи досить дивний, бо щоб отримати візу потрібен паспорт, а він же я так думаю не в Україні.
Дивний - згоден. Але він стверджуе що раніше так і робив.
Я не сильный эксперт в этом деле, но слышал что для граждан некторых стран оформление турвизы возможно прямо в аэропорту во время прибытия. Тут надо гуглить (такая возможность вроди как есть для NZ)