Спробували виростити кавун. По приколу. До недавнього часу ситуація була з розряду "у мене на дачі малина більша за кавун!" Але останні тижні воно почало рости.
у нас третий год свои кавуны, от Киева 100 км. Просто нужно для посадки брать адаптированные под данную местность, херсонские у нас тоже размером с орех вырастали.
Y_DON 31.08.2017 13:10 пишет: у нас третий год свои кавуны, от Киева 100 км. Просто нужно для посадки брать адаптированные под данную местность, херсонские у нас тоже размером с орех вырастали.
Ну ці вроді з адаптованих, але щось дуже важко і повільно починали рости весною. Спробуємо наступного року декілька різних сортів.
Рост 31.08.2017 12:03 пишет: Спробували виростити кавун. По приколу. До недавнього часу ситуація була з розряду "у мене на дачі малина більша за кавун!" Але останні тижні воно почало рости.
Лишнее обрезали? Бывает до 6кг вырастают, в среднем 3-4.
Рост 31.08.2017 12:03 пишет: Спробували виростити кавун. По приколу. До недавнього часу ситуація була з розряду "у мене на дачі малина більша за кавун!" Але останні тижні воно почало рости.
Лишнее обрезали? Бывает до 6кг вырастают, в среднем 3-4.
ingvaraist 01.09.2017 11:57 пишет: У меня в 100 км южнее Киева вырастают небольшие, но сладкие и вкусные, практически как с Херсона. М.б. и у вас аналогично: не гонитесь за размером!
Спробуєм. Наступного року подумаю над сортами. Цьогорічні просто купив, бо несподівано кинулись в око.
Кавун у наших широтах геморна справа ,пробував в теплиці ,купив насіння в епіцентрі,посадив пару,стартануло норм.Потім притормозив у рості ,а місця зайняв купу і був видалений з теплиці.Але чисто візуально по розмірах плоду толку б не було.
Ґоцул 04.09.2017 09:50 пишет: Кавун у наших широтах геморна справа ,пробував в теплиці ,купив насіння в епіцентрі,посадив пару,стартануло норм.Потім притормозив у рості ,а місця зайняв купу і був видалений з теплиці.Але чисто візуально по розмірах плоду толку б не було.
З теплицею точно заводитись не буду, то ж дача. Тому з місцем не проблема, хай займає, скільки хоче.
По сортам не знаю, но т.к. сорта были разные, предполагаю, что просто было куплено несколько пакетов разных сортов и посеяно. То что помню, арбузы были и полосатые и цельно зеленые. Дыни были еще ярко желтые, но они помельче, чем те, что на фото.