Сегодня ездил. Скажу так, неровности есть. Не знаю, есть ли прок от таких ремонтов. Ну и за мостом к Кишене и дальше тихий ужас, вот там хоть чтото сделать - стиралка многослойная с трамплинами.
На третьому фото, справа від катка два люки. Вони просівші з на пів сантиметра А якщо я правильно зрозумів, автодор вже відчитався на ФБ про завершення вкладання верхнього шару асфальту
San40S 10.10.2017 01:16 пишет: На третьому фото, справа від катка два люки. Вони просівші з на пів сантиметра А якщо я правильно зрозумів, автодор вже відчитався на ФБ про завершення вкладання верхнього шару асфальту
возле автосалона , в сторону Киквидзе, один люк уже конкретно провалился
та от хз... з однієї сторони, ніби й чистове (техніки вже нема, "в рівень" з люками, на ФБ відрапортували про фініш), а з іншої сторони - люки втоплені, сам асфальт кривуватий і якийсь нерівномірний чи що
та от хз... з однієї сторони, ніби й чистове (техніки вже нема, "в рівень" з люками, на ФБ відрапортували про фініш), а з іншої сторони - люки втоплені, сам асфальт кривуватий і якийсь нерівномірний чи що
Спостерігав якось ремонт по вулиці Грабовського. Поклали асфальт, зробили тротуари, все наче б то норм. Люки в рівень із асфальтом. Техніку прибрали. За тиждень приїхали ще раз, повирізали всі люки, та знов становили, але вже з квадратними латками навколо люків. От нахіба вони це зробили - не зрозумів. Тупо бабло відмили
Спостерігав якось ремонт по вулиці Грабовського. Поклали асфальт, зробили тротуари, все наче б то норм. Люки в рівень із асфальтом. Техніку прибрали. За тиждень приїхали ще раз, повирізали всі люки, та знов становили, але вже з квадратними латками навколо люків. От нахіба вони це зробили - не зрозумів. Тупо бабло відмили
+100500 Не понял прикола и был КРАЙНЕ удивлен данным действом!