Scanpan, але ціна близько 100 баксів. Шляхом використання різних брендів прийшли до висновку, що все одно вигідніше, ніж кожен рік міняти вартістю 20-30 у.е.
У нас можна й за суттєво дешевше(~$84) купити - тиць а скільки вже років, не міняли/працює той Scanpan?
одна в нас 6 років вже, все ще у пристойному стані, хоча вже з"явилися невеликі подряпинки на поверхні і без змащення поверхні іноді трохи прилипає якщо перегріти (приблизно як тефаль після 6 місяців ). Рік тому купили ще одну, в основному на новій готуємо, але стара все ще функціональна, як запасну юзаємо.
Отже, мій такий Scanpan відпрацював приблизно півроку та вже став (навіть омлет/яєчня) прилипати Я все більше схиляюся до методики, про яку хтось тут нещодавно писав - купувати най-найдешевший сабж, та юзати його півроку-рік та викидати у смітник, купуючи на заміну також найдешевшу...
Я все більше схиляюся до методики, про яку хтось тут нещодавно писав - купувати най-найдешевший сабж, та юзати його півроку-рік та викидати у смітник, купуючи на заміну також найдешевшу...
За великим рахунком уся сучасна політика виробників товарів широкого вжитку побудована на спонуканні споживача саме до такої моделі споживання. Я от пішов і влітку купив по акції якусь тефлонову пательню тм "Метро" в однойменному магазині за 400 з чимось гривень Ще й 28 см. І кришку інщого виробника гривень за 150 також по акції там же. Поки що не почала перетворюватися з антипригарної на пригарну. Мив у ПММ. Як почне пригорати - відправлю тестю на дачу і куплю нову.
У нас можна й за суттєво дешевше(~$84) купити - тиць а скільки вже років, не міняли/працює той Scanpan?
одна в нас 6 років вже, все ще у пристойному стані, хоча вже з"явилися невеликі подряпинки на поверхні і без змащення поверхні іноді трохи прилипає якщо перегріти (приблизно як тефаль після 6 місяців ). Рік тому купили ще одну, в основному на новій готуємо, але стара все ще функціональна, як запасну юзаємо.
Отже, мій такий Scanpan відпрацював приблизно півроку та вже став (навіть омлет/яєчня) прилипати Я все більше схиляюся до методики, про яку хтось тут нещодавно писав - купувати най-найдешевший сабж, та юзати його півроку-рік та викидати у смітник, купуючи на заміну також найдешевшу...
мабуть в них щось із якістю сталося бо оцей останній сканпан у нас вже також почав прилипати, ще не критично, але вже треба міняти
Если этот Scanpan с керамической поверхностью, то полгода это как раз стандартно. В свое время для эксперимента купил сковороду с керамикой и прям так обрадовался-обрадовался Ровно через полгода начало прилипать. Потом на Автоюа встречаю пару отзывов о керамике - те же полгода. Мое личное мнение, что керамика антипригарна до тех пор, пока идеально гладкая. Потом постепенно появляются микроцарапины (практически незаметные глазу) и прости-прощай.
Я все більше схиляюся до методики, про яку хтось тут нещодавно писав - купувати най-найдешевший сабж, та юзати його півроку-рік та викидати у смітник, купуючи на заміну також найдешевшу...
За великим рахунком уся сучасна політика виробників товарів широкого вжитку побудована на спонуканні споживача саме до такої моделі споживання. Я от пішов і влітку купив по акції якусь тефлонову пательню тм "Метро" в однойменному магазині за 400 з чимось гривень Ще й 28 см. І кришку інщого виробника гривень за 150 також по акції там же. Поки що не почала перетворюватися з антипригарної на пригарну. Мив у ПММ. Як почне пригорати - відправлю тестю на дачу і куплю нову.
Схоже, просто не існує довговічних антипригарних технологій. За 50+ доларів сковорода- це десь, як пралка, якщо не Мілє, то Бош. Ніхто Бош за 0,5-1 рік не викидає. Я взагалі ніколи не мав артипригарну, але пару раз занурювався в тему, проте відгуки однозначні - до року і труситись над нею. Замовив нержавійку WMF, побачимо.
Если скрести стальными кухонными инструментами, то, наверное, однозначно. Я лет тридцать пользуюсь только деревом и пластиком. У меня однозначно лет пять минимально при обиходных двух сковородках. Привычка стойкая - иметь две сковородки минимально. ЗЫ.Немного забавно читать рекламные лозунги производителей сковородок из нержа. В последнее время они освоили новый лозунг "эта сковородка для профессионалов" Типа, жалуешься что пригорает - ну так ты же не профессионал, канешна...
Если скрести стальными кухонными инструментами, то, наверное, однозначно. Я лет тридцать пользуюсь только деревом и пластиком. У меня однозначно лет пять минимально при обиходных двух сковородках. Привычка стойкая - иметь две сковородки минимально. ЗЫ.Немного забавно читать рекламные лозунги производителей сковородок из нержа. В последнее время они освоили новый лозунг "эта сковородка для профессионалов" Типа, жалуешься что пригорает - ну так ты же не профессионал, канешна...
Тобто, у Вас 2,5 роки термін життя однієї. Теж не надто багато.
я на промі купив з мармуровим покриттям за якісь смішні для автоуа гроші із розрахунку почне пригорати викинемо і купимо іншу. вже досить довгий час користуємось, ще й потім гриль купив з ребрами тієї ж марки, але чомусь гриль не зайшов, майже не користуємось. Єдине не миємо в машині, але це тому що машинка мала 45 см, повноцінну немає куди поставити.
nickka 11.10.2024 18:41 пишет: я на промі купив з мармуровим покриттям за якісь смішні для автоуа гроші із розрахунку почне пригорати викинемо і купимо іншу. вже досить довгий час користуємось, ще й потім гриль купив з ребрами тієї ж марки, але чомусь гриль не зайшов, майже не користуємось. Єдине не миємо в машині, але це тому що машинка мала 45 см, повноцінну немає куди поставити.
nickka 11.10.2024 18:41 пишет: я на промі купив з мармуровим покриттям за якісь смішні для автоуа гроші із розрахунку почне пригорати викинемо і купимо іншу. вже досить довгий час користуємось, ще й потім гриль купив з ребрами тієї ж марки, але чомусь гриль не зайшов, майже не користуємось. Єдине не миємо в машині, але це тому що машинка мала 45 см, повноцінну немає куди поставити.
ну, от я теж дивлюся на щось таке за +-500-700 грн ...бо також маю ПММ 45 см та сковороди мию руками, мені не важко) за таку ціну, можна й раз на 3 міс міняти)) це буде вигідніше, ніш модні тефалі/сканспани й т.і.
А що заважає мити в пмм? У мене також пмм 45 см з трьома лотками і ота велика пательня з метро, яка 28 см, успішно лягаю у другий лоток, і там ще поряд з нею дещо ставиться. І кришку кладу у нижній лоток поверх тарілок. І усе успішно відмивається,. Невже Ваша пательня іще більша?
alex_b 11.10.2024 17:34 пишет: Если этот Scanpan с керамической поверхностью, то полгода это как раз стандартно.
ну, де ж ти раніше був продавець же, обіцяв зовсім інше
В ответ на: Сковорода з антипригарним покриттям Scanpan із колекції IQ – це міцний литий корпус із алюмінію. Готувати можна як при низькій так і при середній температурі, адже метал нагрівається і віддає тепло рівномірно.
Забудьте про прилипання продуктів до посуду, сковорода датського бренду покрита спеціальним керамо-титановим антипригарним покриттям. Воно абсолютно безпечне, адже матеріал не виділяє шкідливі речовини при нагріванні. Модель підходить для всіх видів плит. Сковорода витримує температуру 260 °С. Це дозволяє використовувати її для духової шафи. Діаметр виробу – 28 см.
Присоединюсь к удивлению форумян. У меня тоже 45 см и при желании в нижнюю корзину можно легко положить даже две обычных сковородки ручками друг к другу. Ну это редко бывает, а так обычно сковородка каждый день моется с другой посудой. Скажу больше, я в ПММ и противень из полноразмерной духовки пихаю. Он влезает между двумя корзинами под углом градусов 40.Оба импеллера благополучно крутятся, все ОК. Бывает, не отмываются дочиста уголки в глубоком противне, но на чистом нежирном противне это чищается одноминутно.
В ответ на: Тобто, у Вас 2,5 роки термін життя однієї. Теж не надто багато.
Я написал "минимально", т.к. не веду строгого учета календаря покупок. Чтобы никого не обманывать. Конечно же, были сковородки и по 3-4 года успешно выходившие. Согласись, это не "до одного года" аж совсем. У разных людей разный подход к стилю жизни. Образно говоря, сто лет назад сапоги от отца (и ватник ) запросто передавались сыну после некоторого ремонта, а сейчас я ношу комфортабельные непромокаемые ботинки с гортексом 5 лет, а потом выставляю бомжам в подержанном состоянии, но еще пригодном для носки. На сапоги меня не тянет. Как человек, не чуждый кулинарии, отлично знаю все уловки при работе с нержавейкой, но и они часто не срабатывают. Оно мне надо? Если есть сковороды, дающий гарантированный результат для любых продуктов и любых режимов готовки. Конечно, никому не навязываю свое вИдение вопроса. Отнюдь.
В ответ на: Фото своєї багаторічної пательні з тефлоновим покриттям для тебе обов`язково тут буде розміщене через деякий час. Не забуду. Я терпіти не можу голослівних обвинувачень.
Добрий вечір, ми з України. Вибачаюсь за занудство, але все ж таки кину тут пару фото, як я і обіцяв товаришу, який уже в аерогрилях зараз яскраво виступає. Таким чином, два фото. Що ми бачимо? Одне фото - вид зверху. Тефлон, попри на 5-6 (як мінімум) річну історію миття в ПММ на пару з подругою, теж Тефалівною , виглядає ще досить якісно, як на мене. Є подряпинки маленькі, але питання про заміну не стоїть. Нерж накладочка на ручці пательні як нова. Друге фото - вид знизу. Бачимо вварений в алюміній сталевий диск без дефектів. Між ним і зовнішнім тефлоном кільцевий проміжок алюмінію, який свій фабричний лиск не зберіг, але "на швидкість не впливає" і зовнішній вигляд не псує. Аналогічно потьмяніле кільце з алюмінію на пластиковій ручці, теж видне тільки знизу. Алюміній і ПММ не дуже дружать, звісно. Звертаю увагу на тефлон з зовнішньої стороні пательні. Він ідеальний без жодних наслідків багаторічного миття виключно в ПММ. Це показує на те, що конкретно ПММ хімічно не впливає на тефлон. PS На першому фото видно по верхньому краю пательні місцями пошкоджений тефлон. Це наслідки НЕмузейного поводження и складання девайсів друг на друга в духовці для зберігання. Ще раз вибачаюсь за "многабукав" і якщо хтось має надію перевести мене на ручне миття пателень і каструль з тефлоновим покриттям, то - "нєдождьотєсь"