А если рассмотреть вариант, что на остановке стояло две маршрутки одна за одной, водитель первой маршрутки увидел тролейбус и решил быстренько уехать (причин много - время старта подошло, надо опередить тролейбус и т.д.) но сразу вырулить нет возможности и надо сдать назад что бы выехать, водитель резко сдает назад и зажимает людей между маршрутками.
Поки нема відео чи чітких свідчень, вважаю основною версією бажання маршрутчика випередити тролейбус або помститись йому за відібраних пасажирів. Це на 100% вписується в алгоритм роботи прокладок у маршрутках. Тим паче, що останнім часом водії ГТ їздять помітно агресивніше - чи то їм вказівку дали, чи фінансово мотивують набирати пасажирів.
Grossmeister 04.11.2017 18:01 пишет: Цікаво, що ще потрібно аби прибрати з доріг це лайно під назвою "маршрутки"?
потрiбно щоб люди на них не їздили, буде звicно трохи коллапс, але це стане стимулом розвивати справжiй ОТ i розвиватись вiн буде дуже швидко
Це на повному серйозі написано?
А що не так? На більшість маршрутів скотовозок є альтернатива у вигляді тролейбусу/автобусу/трамваю/метро. Я хоч і рідку їжджу на ОТ, проте віддаю перевагу не в користь маршруток, не вдобно мені в них їздити, тісно якось.
Все не так. Я теж не користуюсь маршрутками. А ще майже нічого не купую в ларьках біля метро і т.п., нічого не купую в гадючниках у переходах. І що воно дає? Як це впливає на "всіх"?
Все не так. Я теж не користуюсь маршрутками. А ще майже нічого не купую в ларьках біля метро і т.п., нічого не купую в гадючниках у переходах. І що воно дає? Як це впливає на "всіх"?
А прикинь, якби ще й ми з тобою їздили і купували А, взагалі, хто користується - самі собі буратіни Вон, на перехресті Богатирської і Полярної, сьогодні "маршрутка" перевернулась. Так народ почав шевелити міцками, що потрібно зауваження водіям робити. Може не все ще втрачено
В ответ на: Чистой воды развод, ведь ясно же, что большинство водителей бухими будут ехать. И каждый бухой будет кричать что развод на деньги, т.к. он всего-лишь пригубил на 2 промиле
Какая милая фраза Надо её запомнить. Из остановок полицией про разводы, как у старых гайцов, я не слышал, слышап про продувку драгером. Просто, понятно и никаких разводов.
На 2 промилле пригубил????? 2 промилле это бухой в..опу. МОЖЕТ всё таки 0,2???????
Дядя Нес 08.11.2017 23:36 пишет: 2 промилле это бухой в..опу. МОЖЕТ всё таки 0,2???????
Не, при 0,2 промилле за руль не садятся - мозги еще работают и понимают что бухим за руль нельзя. При 2 промилле тормоза уже отсутствуют. И вообще не за то Майдан стоял, чтобы мента штрафовали водителей .