Ольжич 07.11.2017 10:36 пишет: Як розповіли поліцейські, мікроавтобус Мерседес перевозив пасажирів на в‘їзді до Київа. Порушуючи правила дорожнього руху, він повернув на вулицю Героїв Дніпра і при цьому не пропустив позашляховик Вольво. страница
Что и требовалось доказать . Была бы камера , то маршрутчики ( и не только ) находили бы возможность доехать до разворота .
разворачивались бы прямо через клумбу но до разворота бы не поехали...такова сущность нашего народа
1. Что дало бы ограничение скорости в 50 км вот для таких наездников как в Вольво? 2. Что дали бы камеры фиксации проезда на красный свет вот для таких наездников как в Вольво? 3. Что дало бы увеличение сумм по штрафам вот для таких наездников как в Вольво? 4. Как действует неотвратимость наказания для таких вот наездников как в Вольво?
А кто сказал, что это всё будет для таких, как в Вольво? Они будут для меня, для тебя и ещё для 95% водителей, которые не имеют "корочек", "толстых концов" и т.п. А те как ездили, так и будут ездить. И будут бить нас...
Сподіваюсь, бусовода натянуть по повній - і наремонт Вольво, і на лікування пасажирів, і за відсутність права на перевезення (а 99% що його в нього не було). Маршруточники замахали там повертати там і звичайні авто повертають, але маршрутка, то ще +10-30 людей
San40S 07.11.2017 11:32 пишет: Сподіваюсь, бусовода натянуть по повній - і наремонт Вольво, і на лікування пасажирів, і за відсутність права на перевезення (а 99% що його в нього не було). Маршруточники замахали там повертати там і звичайні авто повертають, але маршрутка, то ще +10-30 людей
Sergu44o 07.11.2017 14:34 пишет: коли естакаду зроблять, і з"єднають її з Оболонським (за гаражами), то це дуже сильно розвантажить і той світлофор, і ті розвороти.
боюсь уявити що там буде вздовж ДрімТауна я придумав в додаток до тої естакади зробити таково
Sergu44o 07.11.2017 14:34 пишет: коли естакаду зроблять, і з"єднають її з Оболонським (за гаражами), то це дуже сильно розвантажить і той світлофор, і ті розвороти.
боюсь уявити що там буде вздовж ДрімТауна я придумав в додаток до тої естакади зробити таково
як на мене, досить непоганий варіант і по грошах, думаю, там зовсім небагато варіянт нумеро 2
нє ну ти вже не перегинай
Якщо то там був проект естакади. Як думаєте чому дорога там так викривлена. Проект той датований серединою 80-х. Вже після побудували один з будинків на місті.