UT4UEP 13.11.2017 21:59 пишет: Оно то да.... но... в реалиях оно дублируется знаком движение по рядам , а тут бац и прокол
если нет знаков направления движения по полосам - то в сад, стою и жду своего зеленого прямо!
Що axon, що ТС UT4UEP на форумі більше 10ти років, відповідно водійський стаж не менше... а що казати про новачків? Чи то, хлопці, у вас уже склероз підбирається потихеньку?
UT4UEP 13.11.2017 21:59 пишет: Оно то да.... но... в реалиях оно дублируется знаком движение по рядам , а тут бац и прокол
если нет знаков направления движения по полосам - то в сад, стою и жду своего зеленого прямо!
В ответ на: водій, який перебуває на смузі, з якої робиться поворот, повинен продовжувати рух у напрямку, що вказує стрілка, ввімкнута в додатковій секції
В отсутствие знаков направления движения по полосам - поворот выполняется из крайней полосы. И она все еще соответствует определению "смуга, з якої робиться поворот"
Чи то, хлопці, у вас уже склероз підбирається потихеньку?
А я ото зараз сидів і згадував де у місті є аналогічний світлофор і перехрестя. Вони взагалі існують (так щоб без знаку, котрий регламентує рух правою смугою праворуч)?
Цуг 14.11.2017 14:49 пишет: А я ото зараз сидів і згадував де у місті є аналогічний світлофор і перехрестя. Вони взагалі існують (так щоб без знаку, котрий регламентує рух правою смугою праворуч)?
А я ото зараз сидів і згадував де у місті є аналогічний світлофор і перехрестя. Вони взагалі існують (так щоб без знаку, котрий регламентує рух правою смугою праворуч)?
В Николаеве с хрен знает каких времен есть на пересечении проспекта Богоявленского и ул. Авангардной там пускают грузовики в объезд. Дал бы ссылку на гугл стрит, но оказывается этот участок не покрыт.
San40S 14.11.2017 12:59 пишет: Що axon, що ТС UT4UEP на форумі більше 10ти років, відповідно водійський стаж не менше... а що казати про новачків? Чи то, хлопці, у вас уже склероз підбирається потихеньку?
та нє, склєроза нєт, багато практики есть. Читаем пункт ПДД, несколько раз, особенно выделенное, еще пару раз читаем и одновременно смотрим на картинку ТС и так до тех пор, пока мой ответ не станет понятен
В ответ на:
16.10. На перехресті, де рух регулюється світлофором з додатковою секцією, водій, який перебуває на смузі, з якої робиться поворот, повинен продовжувати рух у напрямку, що вказує стрілка, ввімкнута в додатковій секції, якщо його зупинка на заборонний сигнал світлофора створить перешкоди транспортним засобам, що рухаються за ним по тій само смузі
San40S 14.11.2017 12:59 пишет: Що axon, що ТС UT4UEP на форумі більше 10ти років, відповідно водійський стаж не менше... а що казати про новачків? Чи то, хлопці, у вас уже склероз підбирається потихеньку?
та нє, склєроза нєт, багато практики есть. Читаем пункт ПДД, несколько раз, особенно выделенное, еще пару раз читаем и одновременно смотрим на картинку ТС и так до тех пор, пока мой ответ не станет понятен
В ответ на:
16.10. На перехресті, де рух регулюється світлофором з додатковою секцією, водій, який перебуває на смузі, з якої робиться поворот, повинен продовжувати рух у напрямку, що вказує стрілка, ввімкнута в додатковій секції, якщо його зупинка на заборонний сигнал світлофора створить перешкоди транспортним засобам, що рухаються за ним по тій само смузі
Да не, просто проблема с логикой судя по всему. Ведь остановившийся автомобиль не создает никому препятствий для поворота направо да?
В ответ на:
Да не, просто проблема с логикой судя по всему. Ведь остановившийся автомобиль не создает никому препятствий для поворота направо да?
Если за автомобилем никого, то кому он создает препятствия?
Вопрос баян, но, ситуация маразматическая. Едешь себе в незнакомом месте, знаков по полосам нет (или прямо и направо) и тут бац, ты должен повернуть непойми куда, потому что сзади кому-то надо направо По классике в левой полосе при этом должна стоять очередь из поворотунов налево, так чтоб прямо нормально вообще никто не смог проехать
- на моїх звичайних маршрутах - теж немає таких світлофорів. Не можу сходу пригадати, коли і де проїжджав таке перехрестя. . - напевне, я б теж забув про цю норму, в реальному житті, бо вона мені попадається на очі лише в ПДР.