orto76 13.01.2018 00:38 пишет: Кстати по поводу фасадов , может кому инфа пригодиться. На ви-яре интересная цена краски , от 1600 за квадрат .Пленка дешевле и два года гарантии . Пластик самый дорогой , если заказывать уже готовые фасады . Если кроить самому , то есть вероятность вложиться в раскрой и нехило так сэкономить . Я как раз сейчас посчитал человеку кухню , ему нужно было 4 кв метров фасадов. Так вот крашеный в мат вышло 6500 , а пластиковые в двухцветной дорогой кромке 7800 , плюс еще остаток порядочный . Ну и это цена без скидок.
Как найти нужный фасад у них? На сайте ничего нет. Вот такой хочется.
ІМХО Без максимальної скидки і покупки самих бюджетниї фасадів - в віяр нема сенсу Бо дорого без знижки (зараз вона вже майже 25% - вони націнку підвищують і підвищують без зупинку!) і віяр фасади не робить - тому ДУЖЕ ДОВГО
Якщо вже й робити зось архікрасиве чи впецифічне - то Берест, це їх територія
jia 13.01.2018 09:27 пишет: ІМХО Без максимальної скидки і покупки самих бюджетниї фасадів - в віяр нема сенсу Бо дорого без знижки (зараз вона вже майже 25% - вони націнку підвищують і підвищують без зупинку!) і віяр фасади не робить - тому ДУЖЕ ДОВГО
Якщо вже й робити зось архікрасиве чи впецифічне - то Берест, це їх територія
Ви помиляєтесь. Як раз ви-яр сам робить фасади як фарбовані так і із плівки.Bel Viso це їхня торгова марка , така ж як і FERRO FIORI це їх ручки, STARKE це їх профіль та інші. Я не рекламую тут ви-яр , але с берестом якість не можна порівнювати. Це я вам як людина кажу, яка з цими фасадами довгі роки працюю. Один з останніх ві-ярівських фасадів із плівки , ми просто переплутали з фарбованим , на ньому навіть залишки поліроля були. Не знаю як зараз, але раніше берест технологію не дотримував. Надіюсь все там змінилось. Про знижку ви праві . Про сроки то вони різні і приблизно однакові всьюди.