Allodin 12.12.2017 15:00 пишет: Коло там як раз може працювати. І весь час могло. Встановлені грати (що б з боку колії не мона було вдертися всередину торгівельного майданчика), але вони легко відчиняються і мона проїхіти трамваю. Радіоринок із Харківської туди перенесли, до речі на фото де розбитий павільйон частина нових рядів з радіоринку, що виходять на Бориспільську. де там на речовому харчі, окрім павільону із м'ясом? І де на непарній стороні речовий ринок, якщо там ну дуууже давно продовольчо-господарська частина? А продуктами там, де зараз речовий - вже років із 15 не торгують. не мона прибирати той ринок, люди не зрозуміють (м'яко кажучи) Там щє поруч і сквєр НК Крупской и куток Бориспільскька/ялтинська... Той щє клондайк з обох боків, бгггг
там вже не грати, а суцыльні ворота на замку і вже так просто не вдерешся + ганки (ступенькі)магазинів вилізли на трамвайні колії...і трамвай фізично вже там не пройде. і по речовому ринку...вже в 2015році торгували продуктами гугпанорами
не знаю, не знаю. Був там десь місяць тому. Грати на засувці, замків не бачив. Ще спеціально дивився. радіодеталі на місці були, нові ряди Ну і ті продукти - то хфігня на постному маслі. оце другий вихід до продуктових рядів, от там ого PS пропоную прибрати офтоп з теми, або перенести до іншого розділу
Allodin 12.12.2017 16:58 пишет: не знаю, не знаю. Був там десь місяць тому. Грати на засувці, замків не бачив. Ще спеціально дивився. радіодеталі на місці були, нові ряди Ну і ті продукти - то хфігня на постному маслі. оце другий вихід до продуктових рядів, от там ого PS пропоную прибрати офтоп з теми, або перенести до іншого розділу
Тссс Не заважай людині фантазувати, бачиш як її бурна уява розігралася - по опису вже і не впізнаєш той Дарницький ринок зовсім
Єдине що там справді заважає, це вщент напарковані без усіляких правил автівки вздовж ринку, що займають половину дороги, змушуючи зупинятися автобуси у лівій смузі перекриваючи рух. По розуму доцільно було б там заборонити парковку (не зупинку а хочаб парковку), або принаймні заборонити її під кутом. Але бариги з "Київпарксервісу", що збирають СОБІ гроші за користування НЕ СВОЄЮ власністю на це ніколи не погодяться.