Та я ж і кажу - саме по собі - Ланос задовільняє потреби, як засіб пересування. Але зараз не ті часи - потенційні покупці мають інформацію, що окрім Ланосів, є інші моделі авто. І можуть порівняти, та зробити висновок, що вони хочуть придбати. Але - хтось вирішив про українських покупців - "єто наша корова, та ми її доїм". Не вийшло. Почали репетувати - "аааа, нам заважають вживані авто з Європи!!! Згортаємо роботу вітчизняного виробника автомобілів" Ну, згорнули. Хоча могли б по іншому відреагувати. Коли мені показують німецькі каталоги, і кажуть - хочемо таке саме, а те, що в тебе є у модельному ряду, то нам не підходить, то я починаю проектувати та власним коштом робити експериментальні зразки, щоб готуватись до серійного виробництва. І те, що доводиться обмежувати себе у всьому - то покупця не цікавить, і він правий на всі 100%. Хто перший відреагує - той і переможе. Не впорався - покупець купує імпортні моделі. Впорався - тендер пишуть під твою комерційну пропозицію.)))
Але АвтоЗАЗ пішов шляхом "доїти корову". Маємо те, що маємо, як казав Президент №1 (Кравчук, Грушевському віддамо посаду головного Президента).
Змінено Panasonic (02:47 28/02/2018)
Редагувати
Відповісти
Цитувати