autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Daugava | V.I.P ***
Re: Где открыть карточку в Евро?
[Re: Antonio Petti] 17 января 2018 в 10:53
Antonio Petti 17.01.2018 01:33 пишет:

VISA. Для евро не очень.

Вже сильно більше 10 років існує таке поняття як "VISA euro settlement", більшість банків його підписало. В цьому випадку транзакції в євро не перераховуютьcя в долар та назад.

Наприклад, Укрсоц (у Привата подібну сторінку не нагугліл).
https://www.ukrsotsbank.com/current/view/10/
В ответ на:

** по карткам VISA валютою розрахунку з МПС є долар США за операціями в усіх валютах, крім євро. Якщо операція в євро, то валюта розрахунку – євро. За картками MasterCard валютою розрахунку з МПС є євро за операціями в усіх валютах, крім долара США. Якщо операція в доларах США, то валюта розрахунку – долар США.

Особливих витрат на курсових різницях від того, що канадській долар
проконвертують в USD, а потім в EUR не буде.
igg | V.I.P **
[Re: Daugava] 17 января 2018 в 14:54
А подскажите, пжл, если открыть карту в евро (например того же ПБ),пару важных вопросов:
1. при частых и долгих поездках в Европу, как не разориться на телефонных разговорах (в случае чего) при звонках/СМС-ках, из роуминга, с банком в Украине?
2.возможно ли перевести евро - с карты (европейского банка) на евровую карту ПБ?
Daugava | V.I.P ***
[Re: igg] 17 января 2018 в 15:15
Взагалі я апологет національної валюти, тому зберігаю все в гривні, за що був неодноразово покараний. Наприклад в останнє - розрахунок за оренду машини в Новий Рік, між розрахунок та реальним списанням пройшло 2 тижні, євро добряче підстрибнув і я втратив різниці курсів більше 300 гривен.

1. Я "Приватом" не користуюся, але інші банки мені не дзвонять, бо я їх заздалегідь попереджаю про виїзд, при частих поїздках це не зручно. Якщо поїздки постійні в різні місця, можна скористатися послугою від TravelSIM - "збереження українського номеру".
http://travelsim.ua/saveukrnum/

Дружина "Приват" не попереджає, за 10 років користування їй жодного разу за кордон не дзвонили, карткою вона там користується активно але на відносно дрібні суми.

2. Можна але тариф 2% мінімум $7. Дешевше робити SWIFT переказ.
https://www.liqpay.ua/ru/tariffs
igg | V.I.P **
[Re: Daugava] 17 января 2018 в 17:37
Daugava 17.01.2018 15:15 пишет:

Взагалі я апологет національної валюти, тому зберігаю все в гривні, за що був неодноразово покараний. Наприклад в останнє - розрахунок за оренду машини в Новий Рік, між розрахунок та реальним списанням пройшло 2 тижні, євро добряче підстрибнув і я втратив різниці курсів більше 300 гривен.

та наче б й не критично 300 грн. - меньше 10 еврів

дуже дякую за розлогу відповідь
Daugava | V.I.P ***
[Re: igg] 17 января 2018 в 18:01
Забувся про питання щодо SMS, не знаю як від Привату, бо він постійно робить цікаві досліди на клієнтах яким саме чином доставить повідомлення, але від Авалю на контрактний МТС SMS-ки за кордон ходять абсолютно нормально і безкоштовно для клієнта. Назад звичайно дорого, але я не знаю, в якому банкінгу це треба.
nickka | продавець овочів **
[Re: Daugava] 17 января 2018 в 18:06
Нормально приват шпулит за границу и с паролями смски, и в приложении движения показывает.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Где открыть карточку в Евро? (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

3 користувачів і 32 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4026