А чи є серед присутніх фахівці з оцінки вартості інет проектів?
Є сайт. Найстаріший в своїй сфері. Як то пишуть - Since 1999. Є бажання оцінити його в грошах. Якщо треба можу дати якість показники гугл-аналітики чи статистики хостінгу.
Сайт что-то зарабатывает? Тебе продать или купить надо?
Общая примерная формула: 18-24 месяца подтвержденной чистой прибыли после ВСЕХ расходов, данные берутся за последние 6-8 месяцев. Если срочно продать, то 12 месяцев. Если тебе надо продать, то рекомендую покупателей искать НЕ в Украине/РФ/РБ, независимо от языка контента на сайте. Немцы/голландцы - покупают все, что хоть как-то шевелится.
GEF-327 25.01.2018 21:59 пишет: Сайт что-то зарабатывает? Тебе продать или купить надо?
Общая примерная формула: 18-24 месяца подтвержденной чистой прибыли после ВСЕХ расходов, данные берутся за последние 6-8 месяцев. Если срочно продать, то 12 месяцев. Если тебе надо продать, то рекомендую покупателей искать НЕ в Украине/РФ/РБ, независимо от языка контента на сайте. Немцы/голландцы - покупают все, что хоть как-то шевелится.
це моє творіння, просто є час поміркувати на що я стільки часу та нервів витратив. Сайт може заробляти, зараз там банери крутяться, але розташовані так щоб очі не муляти, звичайно можна більш ефективніше розташувати і тд і тп.
тобто якщо продавати як є то це цільова постійна аудиторія, позиція в індексах/пошукових системах, впізнаваність (ім'я), домен, перегляди - от це щось коштує зараз?
На мой взгляд - искать покупателя в этой же сфере - продавца оборудования или тех, кто занимается обучению полетам (есть же такие?). Им должно быть интересно такое наверное.
А так, если трафика на сайт нет, прибыли от рекламы нет - то ну и что он будет стоить?
Как вариант - разместись на телдери - посмотри заинтересованность.
Ukrainian-Boy 25.01.2018 23:51 пишет: Це те що оцінюють онлайн ресурси в інтеренті. Яндекс Тіц 170 Яндекс Rang: 4 / 6
Приблизна інформація Переглядів в день: 1,851 Відвідувачів в день: 617 Щоденний дохід: $14.08 Щомісячний дохід: $422.4
Приблизна вартість сайту: $ 7,760.84
фігасобі, в мене і переглядів більше і відвідувачів (спираючись на дані гугла), але таких грошей і поруч нема мабуть аудиторія має значення, в статистиці бачу 300 переглядів з германії дало і в десять разів більше доходу ніж півтори тисячи з України, те саме з кацапією, хоча може вони банери клікали, поки що не знайшов де це подивитись.
Ukrainian-Boy 25.01.2018 23:51 пишет: Це те що оцінюють онлайн ресурси в інтеренті. Яндекс Тіц 170 Яндекс Rang: 4 / 6
Приблизна інформація Переглядів в день: 1,851 Відвідувачів в день: 617 Щоденний дохід: $14.08 Щомісячний дохід: $422.4
Приблизна вартість сайту: $ 7,760.84
фігасобі, в мене і переглядів більше і відвідувачів (спираючись на дані гугла), але таких грошей і поруч нема мабуть аудиторія має значення, в статистиці бачу 300 переглядів з германії дало і в десять разів більше доходу ніж півтори тисячи з України, те саме з кацапією, хоча може вони банери клікали, поки що не знайшов де це подивитись.
Це приблизні дані. Тому не варто на них 100% спиратись. Якщо Ви маєте на увазі рекламу AdSens звісно ціна за клік буде дорожчою з Германії ніж з України чи Росії.
думаю вам варто шукати покупця з тематики самого форуму (може магазин якийсь по темі ітд)
судячи з статистики сімеларвебу та розмішенню блоків наразі у вас з реклами adSense десь ~$30 ціна сайту буде десь $1500-3000 ІМХО за рахунок віку сайту seo ТИЦам ітд
мінуси проекту - проект під уанет (нажаль навіть якби сайт був на РФ ринок то це б уже в 2-3 раза краще було б) - вузька тематика (ріст аудиторії до певного скінченного числа) - це форум / якщо піде костяк аудиторії - трафік може упасти
дякую за допис 30 баксів на місяць там нема покищо, зробив деякі кроки в напрямку підвищення віддачі від реклами, можливо якийсь нюанс чи залежність не помічаю або не розумію в роботі адсенсу.
rival28 27.01.2018 14:45 пишет: дякую за допис 30 баксів на місяць там нема покищо, зробив деякі кроки в напрямку підвищення віддачі від реклами, можливо якийсь нюанс чи залежність не помічаю або не розумію в роботі адсенсу.
шоб підвишити дохід треба більш агресивно блоки ставити в контенті після першого посту наприклад так щоб користувачі помічали рекламу і ледь не випадково тицяли її
але біда саме уанету що ціна кліку 2-4центи в середньому =(
rival28 27.01.2018 14:45 пишет: дякую за допис 30 баксів на місяць там нема покищо, зробив деякі кроки в напрямку підвищення віддачі від реклами, можливо якийсь нюанс чи залежність не помічаю або не розумію в роботі адсенсу.
шоб підвишити дохід треба більш агресивно блоки ставити в контенті після першого посту наприклад так щоб користувачі помічали рекламу і ледь не випадково тицяли її
ваші поради слушні. Сьогодні рекорд по прибутковості та й нові механізми від гугла досить вдалі та робочі.
є в уанеті і по 40 центів і по 80, але небагато, бачу в статистиці, але враження що якісь великі пертурбації в самому гуглі - то купа кліків, то жодного, при чому статистика не дає підстав на сезонність це все віднести.