autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

как включить звук 5.1 panasonic ht335

Borisenko | патриарх *
2 февраля 2018 в 15:07
Домашний кинотеатр panasonic ht335 звук подается через AUX в этой модели он называется VCR либо TV. Так же радио, играет либо 2.1 фронт и саб. Можно "заставить" 1.1 играть центр и саб.
Но 5.1 ни в какую

где я только не искал

Может кто то подсказать пошаговую инструкцию ?
harald67 | подсевший на форум **
Re: как включить звук 5.1 panasonic ht335
[Re: Borisenko] 2 февраля 2018 в 15:43
Для того, щоб завести в ресівер ДК цифровий звук (який вже сам ресівер має розкодувати та перетворити на аналоговий), в ньому має бути вхід s/pdif (коаксіальний або оптичний), або HDMI.
Судячи із швидкого перегляду інструкції до твого ДК, там такого входу немає. Не побачив я там і можливості використовувати цей ДК у якості 5.1 ресівера при відтворенні 5.1 звуку із зовнішнього пристрою. Я там побачив лише те, що він може відтворювати 5.1 із власного вбудованого DVD плеєра. Може чогось не додивився. Ну і АUX - це лінійний аналоговий вхід/вихід, не цифровий. Через нього цифровий сигнал в ресівер не заведеш.
SARS | Супер писатель! **
[Re: Borisenko] 3 февраля 2018 в 12:49
У меня ht535 модель но в твоем думаю аналогично. С другого источника 5.1 можно сделать только подав сигнал напрямую через саб. Вот здесь почитай:

Раз
Два
Три
Фриман | старожил **
[Re: Borisenko] 3 февраля 2018 в 14:30
Borisenko 02.02.2018 15:07 пишет:

Домашний кинотеатр panasonic ht335 звук подается через AUX в этой модели он называется VCR либо TV. Так же радио, играет либо 2.1 фронт и саб. Можно "заставить" 1.1 играть центр и саб.
Но 5.1 ни в какую

где я только не искал

Может кто то подсказать пошаговую инструкцию ?

Никак. Цап твоего ресивера не заточен на воспроизведение звука 5.1 с внешнего источника. Умеет только стерео.
Можно подпаятся напрямую к усилителю не вынимая диска из привода, довольно муторно.
вот алгоритм https://www.youtube.com/watch?v=Ci6jOUCBhaY
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 39 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5522