Мабуть в аутлетах різноманітних. Починаючи від інтертопа (на либідській) і до мануфактури. До речі питав у тому магазині на лесі - за яким графіком працюють? Кажуть - по понеділках та четвергах.
Я у них спрашивал, говорили звоните перед приездом, вот пару недель назад ехал в четверг были закрыты( перед этим хозяин магаз возле паруса звонил- говорит на Леси завтра отрыто заезжайте))) Пока не раскусил этот Лион))
alexkit 08.02.2018 15:55 пишет: Я у них спрашивал, говорили звоните перед приездом, вот пару недель назад ехал в четверг были закрыты( перед этим хозяин магаз возле паруса звонил- говорит на Леси завтра отрыто заезжайте))) Пока не раскусил этот Лион))
Якось ми з тобою у протифазі ходимо Мені там зараз особливо нічого не треба зараз, але як не опиняюся безпосередньо біля того магазину (не проїздом в авто, а просто проходячи поряд) - то відчинені. Як тільки ти туди - то замок висить. Я питав - там якісь особисті проблеми у власниці та єдиного продавця, тому і об'ява висить про пошук нового продавця..
Наверное) я у них недели 3 назд был, 2 женщины- вроде продавцы были, кстати сейчас в океан плазе в хуго боссе туфли приятного коричневого цвета по 6800, подошва прорезиненая, как я люблю, прогуляться после работы весной)) И спасибо за эти магазины, я как-то и забыл про них))) в аутлетах цены зачастую заоблачные
alexkit 08.02.2018 16:06 пишет: Наверное) я у них недели 3 назд был, 2 женщины- вроде продавцы были, кстати сейчас в океан плазе в хуго боссе туфли приятного коричневого цвета по 6800, подошва прорезиненая, как я люблю, прогуляться после работы весной)) И спасибо за эти магазины, я как-то и забыл про них))) в аутлетах цены зачастую заоблачные
Як для хуго босса (і так марка не дуже дорога, а взуття взагалі не виробляє - у когось по ОЕМ угоді замовляє, начебто в Італії) - то лютий оверпрайс.
alexkit 09.02.2018 10:06 пишет: Да, в Италии) но кожа хорошая! и сама модель
Давно був у мануфактурі у балі/дзенья? Там за подібні гроші можна справжній бренд взяти. Особисто я за туфлі тм Х.босс більше 3К у сезон розпродажів не дав би. Ті ж морескі по 6-6.5 розпродають - непорівняні марки.
Был в январе еще, в мануфатуре, там цены капец((( самое дешевое из классики балдинини 7500 грн, некрасивый коричневый цвет, без шнурков, недомонки на липучке))) средний туфля 12-14 и движение вверх))) а океан плазе- то ценник без распродажи, но морески мне тож больше нравятся
alexkit 09.02.2018 10:45 пишет: Был в январе еще, в мануфатуре, там цены капец((( самое дешевое из классики балдинини 7500 грн, некрасивый коричневый цвет, без шнурков, недомонки на липучке))) средний туфля 12-14 и движение вверх))) а океан плазе- то ценник без распродажи, но морески мне тож больше нравятся
Балдіні - та ще марка. Як на мене - істотно нижче рівнем за морескі. Там (у мануфактурі) цікаві саме баллі - цінники не відповідають дійсності. Треб питати у продавців/менеджера и навіть торгуватися. Мені якось там від вже розпродажної ціни скинули ще 40%. У підсумку, коли курс вже був 24-25 купив у них дуже гарні туфлі за 3800. Правда може таке лояльне ставлення до мене було обумовлене 47-м розміром взуття .
alexkit 09.02.2018 11:13 пишет: Это магазин слева от входа? или справа, возле лагерфильд?
Він не на центральній алеї. Від центрального входу відразу направо і в першу від центральної праву алею. Там по правій стороні магазин Ermengildo Dzegna\Bally. Але могли вони і переїхати. Я там у 2018 ще не був.