Три роки назад був придбаний автомобиль по генеральній довіреності. Так і по довіреності їздив не переоформив на себе. І в один прекрасний день був затриманий на кпп .Виясняєтся . що авто знаходится в розшуку по системі рубіж через несплату попереднім господарем аліментів. Нова поліція арестувала автомобіль і відправила на арешт майданчик. Звернувся до судового виконавця укий наложив арешт на атомобіль , показав генералку .він сказав що авто не буде знято з арешту доти поки не буде погашена заборгованість по аліментах. Так як сума по аліментах була не велика . всього за три місяці то я рішив заплатити . Після внесення суми заборгованості автомобіль було знято з арешту і забрано з арешт майданчика. Питання чи маю я шанси визнати дії судового виконавця не законними? Я йрму ппоказав генеральну довіреність що авто мною куплене і на даний момент знаходится в моєму користуванні .На мою думку виконавець повинен був скасувати своє рішення про арешт на основі ген. довіреності. Кошти булт сплачені на рахунок виконавчої служби. Може хто з форумчан попада в подібну ситуацію? Звертатись до адвоката? то як в прислівї " овчинка не стоит выделки". Но і платити аліменти за того імпотента хоть і за 3 місяці тоже не хочется.
Seryj 1962 08.02.2018 17:08 пишет: Три роки назад був придбаний автомобиль по генеральній довіреності. Так і по довіреності їздив не переоформив на себе. І в один прекрасний день був затриманий на кпп .Виясняєтся . що авто знаходится в розшуку по системі рубіж через несплату попереднім господарем аліментів. Нова поліція арестувала автомобіль і відправила на арешт майданчик. Звернувся до судового виконавця укий наложив арешт на атомобіль , показав генералку .він сказав що авто не буде знято з арешту доти поки не буде погашена заборгованість по аліментах. Так як сума по аліментах була не велика . всього за три місяці то я рішив заплатити . Після внесення суми заборгованості автомобіль було знято з арешту і забрано з арешт майданчика. Питання чи маю я шанси визнати дії судового виконавця не законними? Я йрму ппоказав генеральну довіреність що авто мною куплене і на даний момент знаходится в моєму користуванні .На мою думку виконавець повинен був скасувати своє рішення про арешт на основі ген. довіреності. Кошти булт сплачені на рахунок виконавчої служби. Може хто з форумчан попада в подібну ситуацію? Звертатись до адвоката? то як в прислівї " овчинка не стоит выделки". Но і платити аліменти за того імпотента хоть і за 3 місяці тоже не хочется.
доверенность читать до просветления. Доверенность дает право распоряжаться имуществом от имени владельца. Авто принадлежит ему
Авто потрібно реєструвати на себе, про довіреність писано/переписано. Те що зекономлено на переєєстраціі заплатили за власника. Дивно що по РУбіжу пару трійку штрафів не потрібно було платити. Авто зарєєстровано у МРЕВ на боржника, у базі авто за ним. Що там оскаржувати? Виконавець отримав інфу, наклав арешт згідно ЗУ Про виконавче провадження".
Сплата аліментів за 3 місяці, явно була вища ніж перереєстрація автомобіля. Тому в даному випадку першим ділом я б переоформив авто на себе, з виконавчою судитись вийде собі дорожче.
YSK 08.02.2018 19:32 пишет: Сплата аліментів за 3 місяці, явно була вища ніж перереєстрація автомобіля. Тому в даному випадку першим ділом я б переоформив авто на себе, з виконавчою судитись вийде собі дорожче.
Seryj 1962 08.02.2018 17:08 пишет: Три роки назад був придбаний автомобиль по генеральній довіреності. Так і по довіреності їздив не переоформив на себе. І в один прекрасний день був затриманий на кпп .Виясняєтся . що авто знаходится в розшуку по системі рубіж через несплату попереднім господарем аліментів.
Вот уж действительно - страна не пуганых... ну дальше вы знаете.