"Хотелось бы иметь возможность вечером хоть чтоб было где по улице пройтись."
Та нема там де "проходитись". ![](/images/graemlins/wink.gif)
Хіба що на півострів, якщо недалеко від нього.
Я знаю там лише отель Єлкінкайя. Найкащий, до речі - рекомендую.
Великі номери, смачна кухня, на узбережжі - можна по берегу моря прогулятись. Той же півострів рядом.
Недолік - авто в клініку раз в годину. Було, як зараз - не знаю.
"Сбросили они список гостиниц - вроде приглянулась Hyatt House Gebze (там хоть центральный торговый центр Гебзе «через дорогу»)."
Про цю нічого не знаю. Далекувато від клініки.
Був ще в двох.
Parla Viens - три вілли на 2-3 номери кожна. Маленький отельчик з басейном і власною маленькою територією.
Гарний після операції - можна вийти прямо з номера на територію походити.
Кухня паршива і однакова весь час. Ато в клініку - на вимогу коли тобі треба.
EMSA - близько до клініки.
Маленькі номери.
Гарна і смачна їжа. В ресторані, де й турки їдять. Кебаби ![](/images/graemlins/70409-waytogo.gif)
Авто в клініку - на вимогу.
Поряд на вулиці досить багато магазинів.
"Смущают цены... в их прайсе она заметно ниже чем на букинге. у них какие-то спец цены на гостиницы? Не получится ли так что по приезду скажут что та цена была ориентировочная и надо заплатить заметно больше?"
Ні. В них партнерські ціни. Вони ж клієнтів дають постійно, без залежності від сезону.
"Можешь ещё описать в общих чертах как там все происходит? По прилету встретили и отвезли в гостиницу (счас вроде завозят сразу в клинику что бы тест на а коронавирус сдали)."
Так. Там призначається місце в аеропорту, куди треба підійти і чекати людину, що відведе до авто.
" Потом как происходит с ними общение? Кто-то с переводчиков-координаторов говорит тебе куда/когда приходить. Общение идёт всегда с одним и тем-же, или кого «поймать» смог?"
У кожного є свій менеджер. Головний - Сулейман.
Вам повинні сказати на котру годину ви повинні прихати в клініку.
Відповідно в отелі ви повинні замовити авто, щоб Вас відвезли до клініки(якщо в отелі авто на вимогу) обо вибрати потрібний рейс та повідомити менеджера в отелі, що збираєтесь їхати орейсом о 7-й(наприклад)
В клініці в холі за столом сидить черговий.
Підходите до нього і просите набрати Сулєймана.
Йому, чи хто там візьму трубку повідомляєте хто ви і що вже тут.
У вас скоріш за все вже призначені аналізи чи прийом у лікаря.
На кожну процедуру присилають перекладача. Це може бути і одна й таж людина, але частіше - різні, хто вільний.
Перекладач відводить вас на процедуру і перекладає що треба.
Потім повертає в хол чекати наступну процедуру.
Для повернення в отель також треба підійти до менеджера в холі, назвати прізвище і попросити визвати авто з отеля такого-то.
З корисного.
Поряд з клінікою є аптека. Раджу купити ліки. У Туреччині вони кращі і дешевші ніж у нас.
В клініці є столова, де їдять співробітники і гості. Досить непогана.
Змінено VP_Son (20:37 15/02/2021)
![Редагування](/images/edit.gif)
Редагувати
![Відповісти](/images/reply.gif)
Відповісти
![Відповісти](/images/quote.gif)
Цитувати