Re: Новая Ирпенская дорога опять собрала кровавую жатву
[Re: LeonBuhgalter] 26 июля 2022 в 11:26
LeonBuhgalter 26.07.2022 10:01 пишет: Сьогодні ранком машина таксі стояла нанизана на їжачки перед блоком.
Мені ось цікаво, а якби в тій автівці була ваша близька людина, ви б використовували слово "нанизана"? Вибачте, але ДУЖЕ коробить коли використовують "гуморні словєчки" (типу "нанизина", "обіяняла стовп", "портапила в лузу" и т.і.) там де горе, біль та смерть.
[Re: Rucha] 26 июля 2022 в 13:45
Rucha 26.07.2022 11:26 пишет:
LeonBuhgalter 26.07.2022 10:01 пишет: Сьогодні ранком машина таксі стояла нанизана на їжачки перед блоком.
Мені ось цікаво, а якби в тій автівці була ваша близька людина, ви б використовували слово "нанизана"? Вибачте, але ДУЖЕ коробить коли використовують "гуморні словєчки" (типу "нанизина", "обіяняла стовп", "портапила в лузу" и т.і.) там де горе, біль та смерть.
Там болт таксі чи пежо 301, чи с-елізе, ну не суть, але вона дійсно як на шампурі... як тобі політкоректно написати? Автомобіль проткнуло протитанковим їжаком. Так нормально? Або не місцевий валив на всі гроші, або алко/нарко....
[Re: Rucha] 26 июля 2022 в 13:47
це не "гуморні" а сленг а вас не коробить коли не дотримуються ПДР і потім хтось страждає? мене, наприклад, ДУЖЕ коробить
[Re: melanvi] 26 июля 2022 в 13:51
melanvi 26.07.2022 13:45 пишет:
Там болт таксі чи пежо 301, чи с-елізе, еу суть, але вона дійсно як на шампурі... як тобі політкоректно написати? Автомобіль проткнуло протитанковим їжаком. Так нормально? Або не місцевий валив на всі гроші, або алко/нарко....
В тому місці товарно ідіотів які затор на блокпосту по зустрічній об'їзжають Взагалі не здивований, що це трапилось.
[Re: Rucha] 26 июля 2022 в 16:10
Вибачаюсь, я звісно співчуваю потерпілим. Як в таксі був/були пасажири то вони точно ніяк не винні в події. Але яке слово було б коректніше? Власне знайшов відео: Телеграм
[Re: LeonBuhgalter] 29 сентября 2023 в 08:13
Знову є сумний привід апнути тему: вчора 28.09.23 в світлий час, на сухому асфальті, червона Мітсубісі Ланцер (куплена за 2 дні до цього) рухаючись в бік Києва вилетіла на зустрічну смугу (видно гальмівний шлях який веде до місця зіткнення). Ланцер розірвало на частини (таке враження, що він був зварений з половинок), джип удар витримав (тобто мотору у нього немає, але двері відкрилися). Ті хто мчав у Ланцері - «всьо», у джипі - травмовані але живі. Ще пару машин було обабіч дороги. Фото і відео були викладені у місцевих ТГ-каналах (як сюди вставляти - не знаю). Якісь подробиці відомі спільноті?
[Re: An73] 29 сентября 2023 в 09:52
Кажуть він катався по Ірпеню вчора і бачили його за 10 хвилин до того... Також писали в групі, що саме вчорашній день була реєстрація в СЦ транспортного засобу. Також викладали люди фото її першого ДТП. Тотал якщо коротко... Я думаю щось механічно навернулось заклинило колесо і викинуло його назустріч.
[Re: An73] 29 сентября 2023 в 10:17
An73 29.09.2023 08:13 пишет: Знову є сумний привід апнути тему: вчора 28.09.23 в світлий час, на сухому асфальті, червона Мітсубісі Ланцер (куплена за 2 дні до цього) рухаючись в бік Києва вилетіла на зустрічну смугу (видно гальмівний шлях який веде до місця зіткнення). Ланцер розірвало на частини (таке враження, що він був зварений з половинок), джип удар витримав (тобто мотору у нього немає, але двері відкрилися). Ті хто мчав у Ланцері - «всьо», у джипі - травмовані але живі. Ще пару машин було обабіч дороги. Фото і відео були викладені у місцевих ТГ-каналах (як сюди вставляти - не знаю). Якісь подробиці відомі спільноті?
Враховуючи звідки почали вимірювати гальмівний шлях (за сотню метрів від місця зіткнення як не більше) і майже відсутність відсіку двигуна у важкого рамного соренто, то покійник, мабуть, йшов на рекорд траси по швидкості. А там вже чи трапилось що з авто чи на дорозі було щось лишнє, "зустрічним" круто повезло що основний удар прийняв таки джип...
[Re: VovkZ] 29 сентября 2023 в 13:11
VovkZ 29.09.2023 12:34 пишет:
melanvi 29.09.2023 09:52 пишет: Я думаю щось механічно навернулось заклинило колесо і викинуло його назустріч.
А перед цим - авто саме розігналося, як слід.
та ніхто не спорить... але ж... ну я про те, що явно не тільки вина водія, а і його авто! Не перевірив і почав топити.... 2.4 америкос там певно швидкий був!