В ответ на: Особистий скіл - на високому рівні. Буковельскі чорні - нудні.
не знаю що по погоді, але різноманітністю трасового катання Драг після Бука точно не вразить)) Якщо візьмете фрірайд лижі на прокат і спробуєте пухляком поміж ялинок - тоді можна в якості експерименту
hollywood 01.02.2021 18:54 пишет: Шо там зараз на Драгобраті? Сніг наче непоганий. Готелі по цінам кусають?
Варто з'їздити на вікенд на розвідку? Чи більше брати? 1-2 дні вистачить зрозуміти Драг? Особистий скіл - на високому рівні. Буковельскі чорні - нудні.
День-два на підйомниках – достатньо. Зараз там людей багато – можуть бути великі черги (вебки гугляться) Якщо прямо катати-катати, то можна ще на фрірайд на ратраці виїхати на весь день – це зовсім інший експіріент ніж Буковель.
Дякую усім хто відписався. Порадився з дружиною, поїдемо в Славське або Пилипець. З малими дітьми поки що не хочеться екстріма. Ну і трохи ближче по часу в дорозі.
hollywood 02.02.2021 23:21 пишет: Дякую усім хто відписався. Порадився з дружиною, поїдемо в Славське або Пилипець. З малими дітьми поки що не хочеться екстріма. Ну і трохи ближче по часу в дорозі.
Да, там сейчас хорошо - Тростян и Пилипець С другой стороны, все как раз поехали на Драг
hollywood 02.02.2021 23:21 пишет: Дякую усім хто відписався. Порадився з дружиною, поїдемо в Славське або Пилипець. З малими дітьми поки що не хочеться екстріма. Ну і трохи ближче по часу в дорозі.
Тільки повернувся сьогодні - як на мене з дітьми там особливо нема чого робити.
Таки рванул на Драг, курорт работает, только четотам с дискарями и ресторанами (что мне пох), блокпостов видел 3 штуки - один перед Франковском со стороны Львова, один на повороте на Паляницу (ну его просто проезжаем мимо если на Буковель не нужно), и один на Яблунецком перевале. Нигде никого при мне не останавливали.
IVR 26.03.2021 20:18 пишет: Класс! А что с креселками, работают? Где лучше машину в Ясинях оставить? Тоже думаем на Драг махнуть
Вчера работало всё, сегодня думаю тоже, но я уже рванул обратно. Машину оставлял в чьем-то дворе за 50грн сутки, слышал можно дешевле или даже бесплатно бросить но у меня получилось так.
Сейчас на Драге, погода отличная, все работает (кроме Оазы). Места есть, снега много Думаю, что еще недели 2 точно все будет работать. Машину оставили в Ясинях (50 грн. в сутки). Подъем машиной стоит 600 грн. Это стандартные местные тарифы. Предложений по трансферу и парковке очень много. Ехали через Львов. Выехали в 6 утра и в 16:00 были в Ясинях. Дорога свободная, но с 11 шел дождь, а потом снег. с трукамом наблюдали в Житомирской области. На въезде во Франковскую область стоит полиция и Нац.Гвардия. Видели со стороны Львовской и Закарпатской областей. 1 апреля будем ехать обратно.