GEF-327 19.03.2018 20:39 пишет: Первые пару серий норм, а потом нудотина. До "Во все тяжкие" - як до Киева рачки.
+1. и для меня нудотина с первой серии. даже не досмотрел до конца.
Только что досмотрел полностью все. Где-то с середины, примерно с 6й серии - становится более-менее, но все равно - до самого конца тянется все нудновато.
єдине що трохи як на мене перебор - майже всі сцени в хмуру погоду((( а там реально круто - колись як їздив ще школотою в Штати, жив поруч, і на вихідні туди катали - там народу вічно мільйон, тому певно знімати сцени де майже нікого поруч думаю було непросто - хіба в низький сезон
Та я взагалі почав дивитися його (випадково) кілька днів тому. Не люблю я серіали, майже зовсім. Пост написаний перед моїм, датується ще до виходу другого сезону. Тому вирішив підняти тему, певна кількість людей могли просто забутися чи пропустити продовження. Про вихід заключного 4 сезону, теж хтось має нам нагадати ))
Sergio225 26.12.2020 22:15 пишет: єдине що трохи як на мене перебор - майже всі сцени в хмуру погоду((( ...
Теж таке напрягає, але це не погода, а така домінуюча кольорова синьо-зелена гамма (постзнімальна обробка). Різні гамми почали поступово впроваджуватися ще досить давно. Але ця пригнічувальна синьова почала йти в кінопродакшин на початку 2000-х. п.с. Ніби не погане кіно "The Revenant", але я його роки 2-3 не дивився через, те що трейлер обіцяв таку, аж занадто, похмуру картинку.
Sergio225 26.12.2020 22:15 пишет: єдине що трохи як на мене перебор - майже всі сцени в хмуру погоду((( ...
Теж таке напрягає, але це не погода, а така домінуюча кольорова синьо-зелена гамма (постзнімальна обробка). Різні гамми почали поступово впроваджуватися ще досить давно. Але ця пригнічувальна синьова почала йти в кінопродакшин на початку 2000-х. п.с. Ніби не погане кіно "The Revenant", але я його роки 2-3 не дивився через, те що трейлер обіцяв таку, аж занадто, похмуру картинку.
Так он же с естественным освещением снят, цвета там и освещение реальнее некуда.
Так он же с естественным освещением снят, цвета там и освещение реальнее некуда.
ніфіга, там досить сонячна погода весь рік, вкрай мало похмурих днів - перевірено особисто, жив за годину їзди від Озарку)