autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Aziz | СуперСтар **
Re: Перевзуваємося?
[Re: juiT] 22 ноября 2024 в 09:44
juiT 21.11.2024 21:34 пишет:

Те що зима гучніше, дуже чутно на гладкому асфальті. Я прям чую як протектор утворює шум+гул, на літі такого точно не було.
Бо спочатку я подумав, що ступиця загуділа, але якось тихо і дивний звук.
ПС. Також зробив висновки, що на зиму потрібно переходити раніше. Можна було на початку листопада.

Я в жовтні спочатку поставив 4-річну зимову гуму, досить вже підзношену, то дуже гучна була, наче дійсно ступиця накрилася. Але потім придбав нову зимову і на ній дуже тихо стало. Навіть тихіше ніж на літній
kkk_GAZ240 | Шкодоволгный Вазотавр *
[Re: keen] 22 ноября 2024 в 11:53
keen 22.11.2024 00:07 пишет:

так на джимнік, до того ж є комплект якісних цепів на нього. Тобто у випадку ну дуже сильного снігу можна чіпляти на всесезонку і там воно як трактор пре. Єдиний момент залишається - це ожеледиця, але від усього не застрахуєшся.

В мене дружина вже 3-й рік їздить на АТшці "більш асфальтної" на гранд вітарі.
Повний привід в сузук досить адекватний на твердих поверхностях.
Ціпки треба буде коли вже більше 10см, та й то не завжди. Якщо їхати з головою, без газулєк - не сяде. Джимнік набагато легший від вітари при однакових колесах.
Ожеледиця - повний привід та без різких рухів теж досить нормально. Мені в цьюму плані Сузукі подобаються - адекватні в керуванні.
Ото подивлюсь що в ті самі роки пропонував мерс. Вони в мене одного року випуску, проте комфорт мерса на порядки вище, і до речі зараз вони і в одну ціну
kkk_GAZ240 | Шкодоволгный Вазотавр *
[Re: kkk_GAZ240] 22 ноября 2024 в 15:37
В саму хурделицю сьогодні вгору-вниз по хащах нечищених... Куренівка-Феофания і назад Через Сумську де кожен другий вже поліровкою займався та в себе на куренівці вверх-вниз.
Жодних натяків на зноси, пробуксовки.
Зазвичай по такому снігу до мене заїхати непросто - навіть непомітив.
Всесезонка Гудиеар вектор4, мерс на 4матике. Спочатку їхав трохи з пересторогою, бо резина для мене нова, поведінка незнайома. А потім просто їхав в звичайному режимі.
Ну буде зла ожеледиця... тоді не поїду.
Autoua.netФорумAutoua форум

Переобуваемся? (150/149)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

1 користувачів і 9 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 302597