Какие там неглючные атомат-коробки и совмещённые с ними же хорошо газирующиеся двигатели? Бюджет ориентировочно 8-10, т.е., как я понимаю, года 2007-2010, да?
Таких років буде мк5. Двигун під ГБО 1.6. У мене від'їздив 175 т.км. взагалі без питань. Може під'їдати масло при активній їзді по трасі. АКПП в них японський гідротрансформатор Aisin. При виборі уважно дивитись на пороги. Може бути іржа в районі передніх крил, плюс самі крила біля порогів.
Lekha 02.04.2018 11:21 пишет: А там 1.6 одного типа или разные бывают? А коробки все гидротр-р? Или ДСГ тоже бывают?
разные бывают...попадается и 1,6 ФСИ и ДСГ в первом поколении иногда попадаются и 2,0 ФСИ на 6 мехе и АКПП из экзотических стран...и американцы с 2,5+АКПП
Lekha 02.04.2018 10:49 пишет: Какие там неглючные атомат-коробки и совмещённые с ними же хорошо газирующиеся двигатели? Бюджет ориентировочно 8-10, т.е., как я понимаю, года 2007-2010, да?
Lekha 02.04.2018 10:49 пишет: Какие там неглючные атомат-коробки и совмещённые с ними же хорошо газирующиеся двигатели? Бюджет ориентировочно 8-10, т.е., как я понимаю, года 2007-2010, да?
Є така машина, але називається Королла
В короллі можна попасти на робота і на моє враження по габаритах простір в салоні та габажник менше від джульети а якщо поставити газ та возити запаску...то пічалька.
Є така машина, але називається Королла
В короллі можна попасти на робота і на моє враження по габаритах простір в салоні та габажник менше від джульети а якщо поставити газ та возити запаску...то пічалька.
Робот можна впізнати по підрульовим. З іншим згоден - тіснувата
Є така справа. 2 і 3 свічки, але нічого надскладного там немає. Я міняв сам і без зняття впускного колектора з допомогою карданчика. Та і зняти його раз у 50 (+/-) т.км. не проблема.