хочу перший раз відправити малу на відпочинок, проситься сама можна як у нас так і закордон. віри рекламам і т.д. нема. знаю, краще чим батьки правду ніхто не скаже
sashakiev 03.04.2018 23:32 пишет: хочу перший раз відправити малу на відпочинок, проситься сама можна як у нас так і закордон. віри рекламам і т.д. нема. знаю, краще чим батьки правду ніхто не скаже
мои с огромным удовольствием езнят. Для первого раза лучше под Киевом, имхо. Вдруг ребенок передумает, всегда можно забрать. Были в соколе и антее. Оба лагеря от завода Антонова.
Козацька фортеця Это нечто, первый раз были в 13 году, малой было 11 лет. На каное плавали, из лука стреляли, верховая езда, костры, песни, атмосфЭра на высшем уровне. В общем целый день ребенком занимаются. Во второй раз сразу на 2 смены брали.
Якщо треба в якійсь мірі треш, жесть і все таке інше, то рекомендую Горка . Свого відправляв пару років назад, і забрати, якщо що не довго) Умови спартанські, будинки з вагонки, "удобства" на вулиці, звичайно, ну таке. Мойому не сподобалось, але є діти які роками туди їздять
Anatoli4 04.04.2018 10:00 пишет: Козацька фортеця Это нечто, первый раз были в 13 году, малой было 11 лет. На каное плавали, из лука стреляли, верховая езда, костры, песни, атмосфЭра на высшем уровне. В общем целый день ребенком занимаются. Во второй раз сразу на 2 смены брали.
Поддержу Козацьку Фортецю. Мои дети были 3 раза, очень понравилось.
Мої були в минулому році на Шацьких озерах: https://childcamp.com.ua/camp/details/detskiy-lager-volinska-sich Сподобалося, що поруч є чиста водойма (купалися щодня), фізичні навантаження + різноманітні козацькі забави щодня (стрільба/боротьба і т.д.), патріотичне виховання ("лента за лентою" по вечорам біля багаття і все таке ), але умови спартанські (ночують в загальних куренях - хоча дівчата/хлопці окремо), зручності на вулиці, але як на мене це лише додає романтики в дитинстві. В цьому році знову просилися ) Скоріш за все поїдуть в другу зміну в середині липня (тоді вода найтепліша).
Anatoli4 04.04.2018 10:00 пишет: Козацька фортеця Это нечто, первый раз были в 13 году, малой было 11 лет. На каное плавали, из лука стреляли, верховая езда, костры, песни, атмосфЭра на высшем уровне. В общем целый день ребенком занимаются. Во второй раз сразу на 2 смены брали.
а какой там приблизительный бюджет ? не вижу в интернетах...
vasikk 04.04.2018 14:23 пишет: Мої були в минулому році на Шацьких озерах: https://childcamp.com.ua/camp/details/detskiy-lager-volinska-sich Сподобалося, що поруч є чиста водойма (купалися щодня), фізичні навантаження + різноманітні козацькі забави щодня (стрільба/боротьба і т.д.), патріотичне виховання ("лента за лентою" по вечорам біля багаття і все таке ), але умови спартанські (ночують в загальних куренях - хоча дівчата/хлопці окремо), зручності на вулиці, але як на мене це лише додає романтики в дитинстві. В цьому році знову просилися ) Скоріш за все поїдуть в другу зміну в середині липня (тоді вода найтепліша).
О, так! Шацькі вставляють всім раніше перечисленим варіантам, однозначно
а какой там приблизительный бюджет ? не вижу в интернетах...
вступил в переписку, стоимость 5100-5500 за смену. вдруг кому интересно...
vasikk 04.04.2018 14:23 пишет: Мої були в минулому році на Шацьких озерах: https://childcamp.com.ua/camp/details/detskiy-lager-volinska-sich Сподобалося, що поруч є чиста водойма (купалися щодня), фізичні навантаження + різноманітні козацькі забави щодня (стрільба/боротьба і т.д.), патріотичне виховання ("лента за лентою" по вечорам біля багаття і все таке ), але умови спартанські (ночують в загальних куренях - хоча дівчата/хлопці окремо), зручності на вулиці, але як на мене це лише додає романтики в дитинстві. В цьому році знову просилися ) Скоріш за все поїдуть в другу зміну в середині липня (тоді вода найтепліша).
О, так! Шацькі вставляють всім раніше перечисленим варіантам, однозначно