Я звичайно згоден, що до світових шедеврів далеченько по всім параметрам. Але щоб мені зрозуміти глибину свого несмаку, наведіть кілька прикладів (достатньо назви проекту(ів) у цьому жанрі (вироблених на території України), так щоб воно не було - "гуано кокоето". Можливо на даний час є щось витончене, глибоке та високоінтелектуальне. Буду вдячний за інф.
Я звичайно згоден, що до світових шедеврів далеченько по всім параметрам. Але щоб мені зрозуміти глибину свого несмаку, наведіть кілька прикладів (достатньо назви проекту(ів) у цьому жанрі (вироблених на території України), так щоб воно не було - "гуано кокоето". Можливо на даний час є щось витончене, глибоке та високоінтелектуальне. Буду вдячний за інф.
Leо 16.12.2020 16:57 пишет: наведіть кілька прикладів (достатньо назви проекту(ів) у цьому жанрі (вироблених на території України), так щоб воно не було - "гуано кокоето". Можливо на даний час є щось витончене, глибоке та високоінтелектуальне. Буду вдячний за інф.
то, шо нет ничего адекватного - не повод смотреть всякий мусор.
І це у свій час дивилися. Андрієнко з колегою був на піку. А до того пошловато-плосковаті, але не менш очікуванні "Маски шоу". А ще раніше на записаних-перезаписаних VHS - "Шоу Бенні Гілла". Які різними шляхами потрапляли через залізну завісу.
juristkostya 16.12.2020 17:51 пишет: то, шо нет ничего адекватного - не повод смотреть всякий мусор.
Для когось може і "мусор" ... На мій погляд - нова генерація, яка може чимось подобатися, чимось дратувати, але має право на підтримку і ріст. З пустого місця діаманти не беруться, а зароджуються під високим тиском.
p.s. Часто людське сприйняття сьогодення проходить через психологічну призму - "колись трава була зеленіша і дерева вищі". p.s.2. Інколи дерева таки були вищі