Історія така: вирішив пересісти з девятки на іномарку. Знайомий з автосервісу (який обслуговува і мою машину і ту, яку мені порпонує)запропонував мені Вектру А, 1993р., 2.0і, пробіг ніби під 300 тис., повністю помальована (не через те, що бита, а через те, що жінка власника то там, то ту щось тай дряпала), ну і "повний фарш".
Знайомий з автосервісу (дуже совісний чоловік, і я йому довіряю) казав, що власники - люди багаті і обслуговували машину тільки найкращими запчастинами. На моє запитання про стан він відповів, що стан її "дуже непоганий". Машину планую дивитися в пятницю. А до цього хотів би почути від когось, хто знає, таке:
1. Шо за звєр ваапше :-)
2. Двигун 2.0і - читав, що дуже вдалий... це правда? наскільки дорожчий він в обслуговуванні від моноінжектора? І найважливіше: який в нього ресурс до капіталки?
3. Якщо кузов якісно помальований: варто з ним звязуватися? скільки може проходити?
4. На наступну машину, як і на теперішній, планую поставити газ. Яка установка і за які гроші піде на дану Вектру? хтось юзав Вектри а газу взагалі?
Наперед вдячний