Я ребенку выбирал недавно велик на 20" колесах. Тоже остановился на Драйв спорте, на моделях со скидкой. Позвонил в магазин, интересовали две модели. В собранном виде была только одна. Вторую пообещали собрать в течение часа. Приехал с малой и устроили тест драйв двух велосипедов и выбрали. Ростовок на детских велосипедах как таковых нет. Есть разные рамы и разная посадка. Кстати, выбрал, GT STOMPER ACE. Дороже, но в лучшем обвесе, есть Norco. Можете посмотреть Trek. Еще в выбранных Вами вариантах установлено оборудование начального уровня. Для ребенка это самое то (если конечно не профессионально катается), но нужно учитывать это при переключении переда (под нагрузкой переключаться нельзя). И разные переключатели скорости: на одном грипшифт, на другом курок.
Погано, що не пишуть розмір (S потрібен чи на який зріст), та не пишуть вагу вела
З.І. Ви задоволені цим брендом?
У мого зараз зріст 138, я б не сказав що отакий самий ГТ, але на 24 колесах йому вже замалий. Там ще сидіння висувати вгору і висувати. Відповісти чи задоволений брендом не можу - пробіг ще замалий щоб висновки робити. Але з одним вже стикнувся - у силу специфічної форми рами цього ГТ не так просто до нього крила підібрати, та ще й щоб вони нормально становилися. Вага ГТ на 24 колесах - десь 11 кг (зважував спеціальними портативними вагами для ручного багажу). На 26 ну буде максимум на 1 кг більше. По другому - нічого не скажу окрім вочевидь зайвих для малого переднього перемикача і трьох зірочок спереду - а це також зайва вага.
У меня это и стало определяющим фактором между Prime и Ace.
вочевидь зайвих для малого переднього перемикача і трьох зірочок спереду - а це також зайва вага. У меня это и стало определяющим фактором между Prime и Ace.
вочевидь зайвих для малого переднього перемикача і трьох зірочок спереду - а це також зайва вага. У меня это и стало определяющим фактором между Prime и Ace.
Так на 24 колесах передніх передач немає у обох.
А какой с передачами? Может Мах. Мне продавец в магазине показывал и сказал, что ребенку столько передач не надо. Может то мы 26 смотрели.
А какой с передачами? Может Мах. Мне продавец в магазине показывал и сказал, что ребенку столько передач не надо.
Я не знаю, який ще і з передніми. Я ж у цій гілці обирав. Я побачив відмінність між Асе та Прайм лише у тому, що: у Асе - гальма дискові (у Прайма В-брейк, але мені було це байдуже), механізм перемикання - важельки а не манетка (от як раз за це і обрав, бо сам колись користувався отим кружельцем- було дуже незручно), 8 передач (у Прайм - 7, але воно мене теж не цікавило) та задня перекидка Алтус (у Прайма - Торнео, трохи ніжче рівнем і певний інтерес у мене тут був).
А какой с передачами? Может Мах. Мне продавец в магазине показывал и сказал, что ребенку столько передач не надо. Может то мы 26 смотрели.
Это смотря где кататься. Но 3 звездочки спереди действительно ребенку почти не нужны. У меня старший меньшую звезду использовал аж несколько раз, когда поднимался с Пешеходный мост со стороны Труханова острова. А остальные 2 звездочки даже в ПДН весьма активно используются, т.е. передний переключатель таки нужен. Но, если неспешно кататься в парке по дорожкам без перепада высот, то можно и только задним обойтись.
harald67 28.03.2019 16:21 пишет: механізм перемикання - важельки а не манетка (от як раз за це і обрав, бо сам колись користувався отим кружельцем- було дуже незручно)
Питання більше не у зручності, а у силі рук. Дитина може просто бути не взмозі перемкнути передачі (особливо передні) важелем. Але впорається із цим з ревошифтом.
harald67 28.03.2019 16:21 пишет: механізм перемикання - важельки а не манетка (от як раз за це і обрав, бо сам колись користувався отим кружельцем- було дуже незручно)
Питання більше не у зручності, а у силі рук. Дитина може просто бути не взмозі перемкнути передачі (особливо передні) важелем. Але впорається із цим з ревошифтом.
Мій елементарно перемикав важельками у вересні (йому було 7 років і 3 місці). Не можу сказати, що він вже такий титан (хоча 1-й юнацький із плавання вже має і Лігу плавання України у своїй віковій категорії взимку виграв).
Мій елементарно перемикав важельками у вересні (йому було 7 років і 3 місці). Не можу сказати, що він вже такий титан (хоча 1-й юнацький із плавання вже має і Лігу плавання України у своїй віковій категорії взимку виграв).
Ну тоді для твого це не проблема. Ще довжина пальців впливає.
Я цього року думав, чи не поміняти ревошифти після старшого на звичайні манетки. Тільки в мене молодший - футболіст, отже ногі треновані, а руки таке собі Тому вирішив не ризикувати і залишив ревошифти, бо немає жодної впевненості, що він наступного року (майже 8 років буде, але він невеликого зросту), коли пересяде з 20" на 24", буде у змозі перекидати передачі важельками.
Это смотря где кататься. Но 3 звездочки спереди действительно ребенку почти не нужны. У меня старший меньшую звезду использовал аж несколько раз, когда поднимался с Пешеходный мост со стороны Труханова острова. А остальные 2 звездочки даже в ПДН весьма активно используются, т.е. передний переключатель таки нужен. Но, если неспешно кататься в парке по дорожкам без перепада высот, то можно и только задним обойтись.
Малий на своєму ГТ із 8-мома передачами із-заду без передніх передач виїжджає на Кловський узвіз по дорозі до Маріїнського парку. Без проблем і, відповідно, потреб у передніх передачах.
Малий на своєму ГТ із 8-мома передачами із-заду без передніх передач виїжджає на Кловський узвіз по дорозі до Маріїнського парку. Без проблем і, відповідно, потреб у передніх передачах.
Не бачу, про що сперечатись. Якщо вам передній перекидач не потрібний - то й не треба. Я бачу, що мій старший активно використовував середню й велику зірки під час активних крос-покатеньок на 30+км. Припускаю, що під час подорожі до Маріїнського парку, де можна потім неспішно відпочити, а не вкручувати ще 20+км, вони йому будуть не потрібні. Кожен вибирає під свій стиль катання