Как "Золотые ворота"? Еще при Ярославе Мудром лежала? Если серьезно - могли бы кусочек и оставить, прикольно смотрится. Кстати. На Владимирской оставили когда-то давно, еще при моем детстве. Ходил я по ней в 25 школу
WildHawk 23.05.2018 23:16 пишет: На Владимирской оставили когда-то давно, еще при моем детстве. Ходил я по ней в 25 школу
ІМХО те, що на Гуглфото, якраз не стара бруківка, а виділені межі міста Володимира чи щось таке, і що це зробили перед святкуванням 1982-го року. Так що ходити по ній в до школи камрад якраз міг. Не була ніколи бруківка червоною. А от фото камрада з ЯрВалу якраз дуже цінне.
це не бруківка. бруківка навіть римська набагато крутіша. це звичайна основа-підсипка бутовим камінням. я бачив аналогічний ремонт цієї вулиці в 2002 році. це каміння сипали тоннами. і ярославів вал той що був історичний - земля і дерево. хочете побачити автентичну римську бруківку - їхайте десь в район Бережан Тернопільської області. Там ще досі в деяких селах вона є дорогами.
но только от Гончара до Владимирской. Кусок от Львовской площади до Гончара пока не делали - около бывшего канадского посольства тротуар вскрыли и уже неделю там ковыряются....