Як сказав дилер в момент коли я вніс 10 % авансу вони викупили машину в імпортера по тій ціні яка була на той час, а при продажі перерахували вже поновій. Не знаю наскільки це правда. А ще машину привезли десь із Полтави.
Ganni 04.06.2018 11:12 пишет: Блін яке жлобство Пообіцяли подарунок і потім злиняли з теми. І що, ви не змінили дилера після такого фінта?
Ганні, машина на 14 000 подешевшала вам не здається, що воно і так непогано?
Ні, не здається. Бо коврики і захист на фоні вартості автомобіля це тупо копійчані речі, котрі навіть як плюшками не назвеш - щось типу як шампанське від дилера але для автомобіля А от подібним реверансом можна собі нефігово так підмочити репутацію. Принаймні якщо відмовитись від автомобіля вже не варіант, то я в обличчя заявив би, що моєї ноги на вашому сервісі не буде
del_liero 04.06.2018 13:43 пишет: А кто знает, с какого перепуга киа начала писать цены на одни машины в евро, на другие в долларах? Типо какой курс выгоднее, по тому и продаем?
МБ зависит с какого завода авто, например, сиды и спортейджи с словакии, рио с кореи вроде
Ganni 04.06.2018 13:01 пишет: Ні, не здається. Бо коврики і захист на фоні вартості автомобіля це тупо копійчані речі, котрі навіть як плюшками не назвеш - щось типу як шампанське від дилера але для автомобіля А от подібним реверансом можна собі нефігово так підмочити репутацію. Принаймні якщо відмовитись від автомобіля вже не варіант, то я в обличчя заявив би, що моєї ноги на вашому сервісі не буде
в цілому - я із вами згоден. Але життя.. воно таке... вже ось і аванс сплачено, і машина подешевшала...
Правда в мене була ця сама ситуація - машина подешевшала між авансом і кінцевим розрахунком. Але мені килимки і реєстратор такі подарували. ТАк я брав у іншого дилера, бо в УкрАвто я не ходок
Але я можу зрозуміти ТС - воно на тлі нового авто хочеться собі не забивати голову оцім усім
Я дивлюсь, тут вже налетіли коршуни позлорадствувати (с) Вітаю з новим авто, а взагалі дуже круто, що авто подешевшало і Вам зробили таку знижку, так що, те що не дали тих ковріків, то єрунда. Насолоджуйтесь
tas7 04.06.2018 14:48 пишет: Я дивлюсь, тут вже налетіли коршуни позлорадствувати (с) Вітаю з новим авто, а взагалі дуже круто, що авто подешевшало і Вам зробили таку знижку, так що, те що не дали тих ковріків, то єрунда. Насолоджуйтесь
Де в мене злорадство? Я обурений дріб"язковим ставленням до клієнта
Ах да, і не намагайтесь відшукати паралелі з темою Спортвагенів з дурнуватою українською бюрократичною зарегульованістю від якої вже давно треба якомога швидше тікати, ага
Desmond132 05.06.2018 07:49 пишет: А хтояку сигналізацію поставив? А то поки лише штатна стоїть.
Смотря чего Вы от нее хотите?
Машина ночує в гаражі, тому думаю щоб захищала від кодграбера десь біля супермаркету, ще при парковках в день десь в місті. Але це моє уявлення і воно може бути неправильним, а то досвіду в цьому питанні зовсім немає.
Desmond132 05.06.2018 07:49 пишет: А хтояку сигналізацію поставив? А то поки лише штатна стоїть.
Смотря чего Вы от нее хотите?
Машина ночує в гаражі, тому думаю щоб захищала від кодграбера десь біля супермаркету, ще при парковках в день десь в місті. Але це моє уявлення і воно може бути неправильним, а то досвіду в цьому питанні зовсім немає.