Murkt 27.08.2019 12:06 пишет: Тому що треба було не просто зробити поворот з двух смуг, а ще й намалювати розмітку відповідним чином між двома перехрестями, щоб четверта смуга біля Вернадського ставала спочатку третьою за рахунок зникаючої першої, по якій ніколи нікуди ніхто не їздить, а потім може й другою (тут вже не певен).
Спробував намалювати, що я маю на увазі. Згори - як зараз, внизу - кращий варіант.
opexkiev 27.08.2019 07:37 пишет: А на Булаховского тоже 2 ряда едут в сторону Беличей? Или все толкаются в 1?
Чого не бачив , про те не відповім. Коли був поворот тількі з 4-ї полоси , то після повороту потік не "толкался" , а навпаки розділявся на 2 полоси по Булаховського - якщо коло інститута Теплофізики не було "паркованців" - і так всі їхали далі , приблизно до кінця Білічанського кладовища , там 2 полоси по Булаховського "переходять" в 1
Думаю , що всі чи майже всі зрозуміли вашу схему ) Як варіант , можна було зробити довгу "кишеню" на Паладіна за перетином з Вернадського - що б в тій "кишені" ставали "маршрутки" і автобуси . Ще , можливо, проблема буде вирішена під час будівництва естакади на цьому ж перехресті
barguzin 28.08.2019 01:25 пишет: Думаю , що всі чи майже всі зрозуміли вашу схему )
Та я взагалі думаю, що більшість водіїв, що там їздять, сами придумали подібну схему, якщо задумались над цим питанням хоча б на п'ять секунд.
barguzin 28.08.2019 01:25 пишет: Як варіант , можна було зробити довгу "кишеню" на Паладіна за перетином з Вернадського - що б в тій "кишені" ставали "маршрутки" і автобуси . Ще , можливо, проблема буде вирішена під час будівництва естакади на цьому ж перехресті
Звичайно, таких варіантів багато, але ж це потрібно робити кармани, естакади, тощо. Це значні додаткові витрати. А тут же просто розмітку намалювати по-інакшому, не треба витрачати гроші додатково.
barguzin 28.08.2019 11:26 пишет: Згоден. Думаю, що проектувальники або не "додумали" цей момент , або вирішили дочекатися будівництва естакади.
Дивлячись на усі інші перехрестя та розв'язки, набагато більше схоже на те, що не додумали. Я тут недавно з'їздив до Білої Церкви по одеській трасі - те саме, мрак. Ліва полоса просто становиться поворотом ліворуч, всі починають пихатися правіше, перестроюватись туди-сюди. Сто відсотків там час від часу аварії бувають по цій причині. Проектувальники
Сьогодні бачив , як повертають з 3 та 4 смуг ліворуч з Паладіна на Булаховського - в принципі , зручно , значно поменьшав "хвіст" у 4 смузі , от тількі незручності є для тих , хто їде прямо у 1 та 2 смугах - до Білічанського шляхопроводу - головним чином з того , що ,як писали вище , 1 смуга "забита" паркованцями . І ще , чи тількі мені здалося , що час "зеленого" світла для лівого повороту на Булаховського відчутно зменьшили?
Встановили відбійник від Білічанського шляхопроводу до перетину з Булаховського , чи є далі - не бачив, бо повернув раніше. Якість фото не дуже, товариш робив з вікна під час руху.
barguzin 12.12.2019 17:40 пишет: Встановили відбійник від Білічанського шляхопроводу до перетину з Булаховського , чи є далі - не бачив, бо повернув раніше. Якість фото не дуже, товариш робив з вікна під час руху.
Поднимем тему! Подарочек нам под Новый год! Снова ОТКРЫТ поворот с бульвара Вернадского на пр-т. Палладина, в сторону Окружной. Знак висит, левый ряд прямо и налево! Фотопруф сделать не успел, был приятно шокирован!
Vanyatko 30.12.2019 22:24 пишет: Поднимем тему! Подарочек нам под Новый год! Снова ОТКРЫТ поворот с бульвара Вернадского на пр-т. Палладина, в сторону Окружной. Знак висит, левый ряд прямо и налево! Фотопруф сделать не успел, был приятно шокирован!
Все и так клали с оттопыром на эти знаки, что меняли что не меняли...
Vanyatko 30.12.2019 22:24 пишет: Поднимем тему! Подарочек нам под Новый год! Снова ОТКРЫТ поворот с бульвара Вернадского на пр-т. Палладина, в сторону Окружной. Знак висит, левый ряд прямо и налево! Фотопруф сделать не успел, был приятно шокирован!
Я там налево всегда поворачивал и никому не мешал, бо если ехать дальше на разворот, то потратишь в 3 раза больше времени.
Я там налево всегда поворачивал и никому не мешал, бо если ехать дальше на разворот, то потратишь в 3 раза больше времени.