Хочу бесконтакный термометр. А их оказывается, величое множество и марки совсем неизвестные. Кто-то пользовался какими-то и может посоветовать, что брать?
Хaomi фигня. В трех точка лба разница до 2-х единиц (к примеру от 35.9 до 37.4). Хотя как индикатор может использоваться, при большой температуре меряем ртутним.
Вдома 7-й рік використовується такий: страница Дуже зручний і за умови дотримання інструкції визначає температуру дитини/повітря/рідини дуже точно. Начебто знятий із виробництва, але мають бути наступники.
Я на амазоні брав декілька - і собі, і дітям в подарунок. Краще всього брати з можливістю виміряти температуру в вусі - тяжко з точкою виміру помилитись. Ті, що міряють "на лобі" найбільш точний результат дають на скроні. Та й то, бажано що була функція безперервного виміру - тоді поводиш термометром в районі скроні і він дасть найбільшу температуру що зустрілася. Такі виміри найбільш точно співпадають з показниками ртутного. Неодноразово звірялися.
VP_Son 03.05.2018 17:49 пишет: Я на амазоні брав декілька - і собі, і дітям в подарунок. Краще всього брати з можливістю виміряти температуру в вусі - тяжко з точкою виміру помилитись. Ті, що міряють "на лобі" найбільш точний результат дають на скроні. Та й то, бажано що була функція безперервного виміру - тоді поводиш термометром в районі скроні і він дасть найбільшу температуру що зустрілася. Такі виміри найбільш точно співпадають з показниками ртутного. Неодноразово звірялися.
У мною наведеному така функція як раз і є. А ось у вусі він не міряє. Лише на лобі, під мишкою або у
Подниму тему. В связи со скорым пополнением хочу взять бесконтактный термометр с замером не только температуры тела, но и жидкости (воды, смеси...). Присмотрел Ecotherm ST350. Но еще обратил внимание на Omron Gentle Temp 720 и Medisana FTN, правда цена последнего по стоимости двух Ecotherm, есть ли смысл в переплате
С Али связываться не хочу, что бы не заморачиваться с гарантией.
R.Karp 31.05.2018 14:15 пишет: Подниму тему. В связи со скорым пополнением хочу взять бесконтактный термометр с замером не только температуры тела, но и жидкости (воды, смеси...). Присмотрел Ecotherm ST350. Но еще обратил внимание на Omron Gentle Temp 720 и Medisana FTN, правда цена последнего по стоимости двух Ecotherm, есть ли смысл в переплате
С Али связываться не хочу, что бы не заморачиваться с гарантией.
Есть какие мнения?
Все, що написано у моїх постах у цій гілці стосується як раз цієї Медісани. У мене до неї жодної претензії все міряє швидко і дуже точно вже 7 років. Не тільки воду у ванній, но і температуру повітря міряє дуже точно (при дотриманні інструкції з експлуатації). Порівняти з більш дешевими аналогами не можу - не мав їх у експлуатації. П.С. У мене склалося враження, що саме цю модель Медісани вже знято з виробництва. Чи є повноцінний замінник, чи може ще залишки розпродають - не знаю.
Спасибо. Медисана пока в наличии (конечно нужно уточнять) в нескольких интерне-магазинах. Но удивительно, что сняв с производства эту модель они не выпустили аналог.
Как то мало у нас пользователей такими термометрами.
R.Karp 31.05.2018 18:01 пишет: Спасибо. Медисана пока в наличии (конечно нужно уточнять) в нескольких интерне-магазинах. Но удивительно, что сняв с производства эту модель они не выпустили аналог.
Как то мало у нас пользователей такими термометрами.
Та якось ці девайси взагалі не дуже поширені. Незрозуміло чому. Кілька разів користувався ним при наших лікарях, так ті дивилися на нього, як на щось космічне і не довіряли показам - перевіряли власним ртутним - завжди збігалося. Якось в ОАЕ (де у лікарів обладнання таке, що не в кожній країні справжнього ЕС зустрінеш) дістав - так лікар аж беньки витріщив. На сайтах багато негативних відгуків про всякі нонейми на кшталт ксяоммі, чікко... може тому і популярність невисока, може саме через це і профі на кшталт медісани не випустили нову повнофункціональну модель (коли купував, цей девайс десь 65 доларів коштував).
На сайтах багато негативних відгуків про всякі нонейми на кшталт ксяоммі, чікко... може тому і популярність невисока, може саме через це і профі на кшталт медісани не випустили нову повнофункціональну модель (коли купував, цей девайс десь 65 доларів коштував).
Я ксяоми брал пользоваться. Показывает правильную температуру только на животе. И откалибровать нет возможности.
Странно. Я его исключил просмотрев несколько обзоров на ютубе и почитав комментарии пользователей. Основное, это чем выше температура, тем больше погрешность.
Я багато разів замовляв Xiaomi. Кожен раз перевіряю на брак - проводжу декілька замірів. Буває трошки завищує, максимум до 37, зазвичай 36.6 чітко. Але то всяке буває, може й температура в людини мінятися. По точності, на мою думку, достатньо. Є у Xiaomi звичайний електронний(по типу ртутного) приблизно за 5 доларів. Пишуть люди, що дуже точний.