Последний раз видел Бош вертикалку новую в магазине в начале 2000-х. Потом пошли Горенье с мордой Бош и не так давно Вирпул с мордой Бош. От Боша там только название.
-Олег- 07.05.2018 15:07 пишет: Последний раз видел Бош вертикалку новую в магазине в начале 2000-х. Потом пошли Горенье с мордой Бош и не так давно Вирпул с мордой Бош. От Боша там только название.
+1 Тільки здається навпаки. Спочатку вірпул із мордою Бош, а зараз гореньє із мордою бош.
Якщо Бош за посиланням зроблений у Франції, то що завгодно, крім нього. У колеги дружина працювала як раз у підрозділі українського Бош, що рекламаціями займався. Казала - кількість повернень та рекламації саме на ці французькі вертикалки була неймовірна.
от бл.., а мені як раз ця сподобалась от так, а на нову хоть якась гарнатія буде
Если позволяет место бери горизонтальную загрузку. Из компактных лыжа/самсунг, из полноразмерных польский бош. Из вертикалок Электролюкс с софт опен. Во время отжима не откроется барабан.
нажаль місце дозволяє поставити лише вертикалку, така ніша в стіні, спочатку була навідь більше 45см шириною. але за рахунок того. що обклали плиткою лишилося близько 43, а глубина десь 60
balagan 07.05.2018 17:06 пишет: нажаль місце дозволяє поставити лише вертикалку, така ніша в стіні, спочатку була навідь більше 45см шириною. але за рахунок того. що обклали плиткою лишилося близько 43, а глубина десь 60
а про б/у AEG хто що скаже
Може я помиляюся, але здається мені, що у часи, коли AEG та Bosch ще самі виробляли (у Німеччині) пральні машини із вертикальним завантаженням, то вони були саме 45 сантиметрів завширшки. А після того, як AEG була поглинена Electrolux-ом і до складу цього ж концерну потрапив італійський виробник низькобюджетної техніки Zanussi, а Бош став продавати під своєю тм вертикалки сторонніх виробників, особливого сенсу розглядати ці вироби немає. Можна придбати той же вірпул, гореньє або зануссі і не переплачувати за відомий німецький бренд.