Друзі, трапилася халепа, тому прошу по можливості звернути увагу на цей пост. Вранці я поставив машину біля іподрома на вулиці Маршала Конєва, а увечері вже не застав її. Так як це Honda Civic седан 2008 року (державний номер АІ4020СІ - на всяк випадок, раптом не зняли, VIN код NLAFD76408W022641 - це на випадок якщо попадеться машина і вдасться поглянути на код під склом) , то автопілоту у неї точно немає і очевидно що хтось її вкрав. Якщо Вам на очі порадеться блакитний Сівік як на фото (фото з інтернету, своє в нормальній якості пошукаю і потім додам в цей пост), який стоятиме в якомусь дворі самотньо, подивіться на нього уважно. У мого по лівому борту на дверцятах і задньому крилі бітум чорними цятками рясно вкрив, на багажнику трохи облупився лак правове від центру багажника, розміром з пару монет покладених поруч. На правому задньому крилі також поліз лак. На задньому бампері вертикальний слід від кривої парковки, передній також пошкрябаний. Машину не тонували, можливо на задньому сидіння буде крісло дитяче сіро-блакитне. Судячи з опису ви розумієте, що таке щастя не особливо то комусь і треба, але я вже прив'язався за 8 років. Якщо знайдеться - віддячу дуже дуже і фінансово, і не тільки... телефон 0503311815
Змінено Maxisdark (08:29 05/05/2018)