Усі такі прилади (а їх досить багато у помешканні) вже ніхто не налаштовує. Перший, другий раз - так налаштовували, потім або користуємось як є або у смітник. Яким місцем думали інженери коли таке проектували - я не знаю.
Приклади: годинник на музикальному центрі та мікрохвильовці.
У мене годинник на вбудованій микрохвильовці - єдиний годинник у кухні, якщо він збивається починає видавати сигнал алярм дружина. Але найгірше, що після відімкнення від мережі, на кавомашині не тільки збивається годинник (він там все одно нікому не потрібен) а й замість налаштувань "рістретто" та "надміцний смак", стають "середня чашка" та "середня міцність" - а це вже серйозно.
Усі такі прилади (а їх досить багато у помешканні) вже ніхто не налаштовує. Перший, другий раз - так налаштовували, потім або користуємось як є або у смітник. Яким місцем думали інженери коли таке проектували - я не знаю.
по годиннику не так все легко. Без живлення від повинен йти, лічити час. І це тількі на батарейках/аккумах, що ускланює схему. Інші налаштування записуються на типу флеша, енергонезалежне.
У мене годинник на вбудованій микрохвильовці - єдиний годинник у кухні, якщо він збивається починає видавати сигнал алярм дружина. Але найгірше, що після відімкнення від мережі, на кавомашині не тільки збивається годинник (він там все одно нікому не потрібен) а й замість налаштувань "рістретто" та "надміцний смак", стають "середня чашка" та "середня міцність" - а це вже серйозно.
Деречі! Ви мені нагадали про кавомашину, мені теж здалося що у моїй налаштування злетіли після останнього вимикання світла. В мене допотопна Saeco royal digital
по годиннику не так все легко. Без живлення від повинен йти, лічити час. І це тількі на батарейках/аккумах, що ускланює схему. Інші налаштування записуються на типу флеша, енергонезалежне.
ставиться маленька CR2032 якої вистачає годиннику на 20 років. Насправді багато бачив приладів в яких вийшли з ладу EEPROM.
- мож, вона була потрібна. Щоб по-суті щось можна було сказати - треба знати, як мінімум, модель ламп. А краще - і мати доступ до вашої електропроводки. Виконати якісь вимірювання і т.п., проаналізувати результат.
и, не вовремя замеченная бага, из кармана опустошает одного лишь кофе на пару гривен. Плюс вода и плюс электричество. И так за месяц круглэнька сумма ))
почему? раньше же никогда такой проблемы не возникало
и раньше такая проблема была просто вы ее не видели по причине того что использовали лампы, которые не замечают таких тонкостей и те токи что там есть не возбужбают обычную лампу накаливания ибо ей надо больше но достаточно для того, чтоб светодиоды уже начали работать