Власне сабж - Терапія плюс На деякі ліки, які мені потрібно постійно приймати, ціни з цією карткою значно дешевші. Видають її лікарі, що приймають участь в програмі. Але мені вони не відомі. Може в кого є знайомі?
Сьогодні отримав картку. Зв'язався з самою програмою "терапія плюс". Вони нічим допомогти не можуть, у них карток нема і немає бази лікарів, що їх видають. Порадили звернутись до виробника - AstraZeneca, може вони знають. До речі - програма ЛИШЕ цього виробника, подивіться які саме ліки в ній задіяні. Може Ваших і немає. Далі знайшов їх представника в Україні - АСТРАЗЕНЕКА УКРАИНА, ООО Адрес: 04050 г. Киев, ул. Н. Пимоненко, 13 корп. 1А Телефон: +38 (044) 3915282 Там розповів свою історію. Відповіли, що в інституті серця практично всі лікарі в програмі задіяні. А мені просто "забули" видати картку. Обіцяли подзвонити зав відділенням і "нагадати". Коли я туди приїхав конверт з карткою вже мене чекав. Припускаю, що їхня забудькуватість частково пояснюється тим, що вартість лише однієї Брилінти в аптеці інституту становить 2000 гривень.
Цін там немає. Ціни встановлюють самі аптеки. По програмі - десь 30% від основної. Тому і ціни на ліки різні в різних аптеках. І досить велика різниця. Глянути можна на Таблеткі уа. Там на мапі зразу ціни вказують. Інколи на птеках показують одразу дві ціни - по цій програмі і стандартна. Мені Брилінту в інституті серця купили за 2000 гривень приблизно. А сьогодні з карткою я її купив за 1167 гривень! В іншій аптеці, безумовно - недалеко від себе. Там без картки ціна 1660 грн. Є різниця? Враховуючи те, що мені їх не менше року пити - непогана сума виходить.