Note5A це не той телефон, що "хорошо снимает фото и видео. Це телефон схожий назвою на телефон, який має характеристики, що мають "хорошо снимать фото и видео.
Ходжу з Redmi Note 5-м вже третю добу. Телефон класний. Його 5.99" в руці відчуваються меншою лопатою ніж 5.5" Redmi Note 2. Це першій мій телефон без Amoled в який можна дивитися в сонячну погоду. Кілька пробних фото робив, але в той момент порівнювати міг тільки з край простою камерою Redmi 4A, звичайно Note 5 знімає набагато краще, але наскільки він відповідає вимогам ТС
Ажіотаж на розпродажу АЛЛО думаю був штучний, коли я забирав свій в магазині, він вже був у них в оффлайн продажу, хоча обіцяли тільки з 29-го.
Daugava 25.05.2018 12:35 пишет: Note5A це не той телефон, що "хорошо снимает фото и видео. Це телефон схожий назвою на телефон, який має характеристики, що мають "хорошо снимать фото и видео.
Ходжу з Redmi Note 5-м вже третю добу. Телефон класний. Його 5.99" в руці відчуваються меншою лопатою ніж 5.5" Redmi Note 2. Це першій мій телефон без Amoled в який можна дивитися в сонячну погоду. Кілька пробних фото робив, але в той момент порівнювати міг тільки з край простою камерою Redmi 4A, звичайно Note 5 знімає набагато краще, але наскільки він відповідає вимогам ТС
Ажіотаж на розпродажу АЛЛО думаю був штучний, коли я забирав свій в магазині, він вже був у них в оффлайн продажу, хоча обіцяли тільки з 29-го.
Madagascar 22.05.2018 17:48 пишет: если уже за 10к, то глянь в сторону moto z play - фото просто бомба при чем именно первый z play, у moto z2 play сильно урезали аккум не добавив ничего существенного
За 10,5к есть на год более современный Mi Mix 2, 3/32 соньки - это вчерашний день