autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумLada (ВАЗ) форум

Тюнинг карба-вопрос(+)

KRITIK | опытный писатель *
Тюнинг карба-вопрос(+)
8 октября 2002 в 23:38
слышал можно оттюнинговать кабюратор путем замены жиклеров,расточки дифузоров и т.д.
Просветите пожалуйста
MaxEagle | приверженец ***
Re: Тюнинг карба-вопрос(+)
[Re: KRITIK] 8 октября 2002 в 23:47
можно !!!!!!!!
я себе расточил первую камеру и жиклеры в ней поменял .... по ощущением ехать стала лучьше ...... расход вроде остался старым
NetGuy | Супер писатель! ****
Спец повинен прорахувати (+)
[Re: KRITIK] 9 октября 2002 в 00:00
В циліндрах має бути забезпечена чітко визначена температура горіння суміші (це досягається співвіденошенням бензину і повітря). Звісно, що при перезбагаченій суміші машина буде їхати швидше, але питання як довго...
Адже підвищена температура горіння викличе перегрів - чи справиться з ним штатна система охолодження?
Крім того тиск має бути 9,9 атм. Активніше горіння викличе збільшення цього показника - витримають деталі двигуна це? Як довго?
Не знаю, але чомусь поширена думка, що заводські конструктори всі матолки і нічого в своєму ділі не петрають. А там все рахують. І тюнінг двигуна - це завжди комплексне міроприємство.
Крім того, якщо стандартне зубило добре настроїти - вельми шустра машинка виходить.
Ну і прокладка вухата не останню роль відіграє. Скажімо, зубильний двигун не тягне при частоті обертів менше 3000. Високооборотний він. А скільки я бачив людей, які їздять на зубилі як на волзі? 4 передача включається вже при 50, тоді як навіть при 60 ще дуже рано.
Так що моє глибоке ІМХО - не мордуйте ні себе, ні свою машину, не тратьте гроші на псевдотюнінги. Або самі навчіться, або толкового майстра знайдіть - настройте добре машину. І буде вам щастя!
alex0325 | старый писатель ***
Не дуже довiряю я цим спецам (+)
[Re: NetGuy] 9 октября 2002 в 16:30
Читав, що на 10 стоїть зубилковий двигун. Щоб вписатися в ТЗ по швидкостI, там щось намудрили з розподiльчим валом. От i виходить, що або на зубилi двигун поганий, або на 10.
Я чув, що 10 вал (+)
[Re: alex0325] 9 октября 2002 в 16:55
дещо кращий за 8-й. Ну але це просто кращі фази газорозподілу.
Це зовсім не їзда на перезбагаченій суміші.
А те, що 10-й вал кращий за свого попередника - так це добре. Якби все одразу робили досконалим, не було б розвитку
От встановлення 10-го валу - це буде тюнінгом. Але розточка дифузорів, встановлення більших жиклерів...
alex0325 | старый писатель ***
Re: Я чув, що 10 вал (+)
[Re: NetGuy] 9 октября 2002 в 17:00
Ти ж сам собi суперечиш. Де гарантiя, що i карб вони досконалий зробили. Хоча перепрошую, карб не вони, а нiмцi робили.
Хранцузи! (-)
[Re: alex0325] 9 октября 2002 в 17:06
lvv | Супер писатель! **
Re: Тюнинг карба-вопрос(+)
[Re: KRITIK] 9 октября 2002 в 20:54
Почитай Штирлица www.team-rs.ru/stierlitz/carb.php
Точить диффузоры нет смысла, если есть стандартные карбы с бОльшими диффузорами : 21073 (24/24) или 21041-...-30 (24/26).
Autoua.netФорумLada (ВАЗ) форум

Тюнинг карба-вопрос(+)

Додаткова інформація
Модератор:

fetus, Bivaliy, moderator 

0 користувачів і 1 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1119