Dmitrik 25.06.2018 12:15 пишет: Десь ви не там їздили. Навіть в порівняні з Києвом місто - дуже пристойне. Особливо для місцевих, а не туристів. Місто розвивається шаленими темпами. А туристам також на 2 дні є куди піти, що подивитись.
Можна шорт-ліст "що подивитись"? Бо я більш ніж на пів дня там, не назбирував місць
У нас різні підходи. Можна за пару годин пробігтись, а можна прогулятись спокійно по всім тим місцям, кави попити, пройтись Соборною увечері, подивитись шикарну підсвітку. Можна в парк до відновленого фонтану пройтись, там погуляти/посидіти під віковими липами. Можна на трамвайчику з вайфаєм на Вишеньку з'їздити прогулятись по оновленому проспекту Космонавтів з фонтанами. А так да за дві години можна пробігти, місто не велике. Але Вінниця набагато краще для місцевих стала за останні 10 років. Я там народився і прожив 24 роки. Коли 20 років тому переїхав до Києва, то як із села виїхав. А зараз, коли до батьків і друзів їжджу, то як у Європу після Києва.
Ви дивитесь через призму ностальгії по дитинству а чи цікаво це туристу?
Можна шорт-ліст "що подивитись"? Бо я більш ніж на пів дня там, не назбирував місць
У нас різні підходи. Можна за пару годин пробігтись, а можна прогулятись спокійно по всім тим місцям, кави попити, пройтись Соборною увечері, подивитись шикарну підсвітку. Можна в парк до відновленого фонтану пройтись, там погуляти/посидіти під віковими липами. Можна на трамвайчику з вайфаєм на Вишеньку з'їздити прогулятись по оновленому проспекту Космонавтів з фонтанами. А так да за дві години можна пробігти, місто не велике. Але Вінниця набагато краще для місцевих стала за останні 10 років. Я там народився і прожив 24 роки. Коли 20 років тому переїхав до Києва, то як із села виїхав. А зараз, коли до батьків і друзів їжджу, то як у Європу після Києва.
Ви дивитесь через призму ностальгії по дитинству а чи цікаво це туристу?
абсолютно ні. Просто фраза "більше, ніж півдня там немає чого робити" не зовсім відповідає дійсності. Хоча і має право на існування. Все залежить від запитів туриста. Можна галопом пробігтись і за 3 години (хоча для Вінниці це нереально), а для туриста, я кий хоче побачити та відчути щось більше, ніж на фотках, то 2 дні буде, на що витратити час. Стосовно парку, то там реально можна повернутись в трушний совок. Качелі-каруселі всі з мого совкового дитинства. Хоча є і прикольні. А центральний парк - класний сам по собі.
ghostrider 27.06.2018 14:30 пишет: был в Виннице, вообще нечего делать там. обычный "сельский" город.фонтаны ничего особенного. а вот под Винницей есть несколько интересных мест.
ghostrider 27.06.2018 14:30 пишет: был в Виннице, вообще нечего делать там. обычный "сельский" город.фонтаны ничего особенного. а вот под Винницей есть несколько интересных мест.
К примеру?
ну Тульчин например, заповедник "Буша", Немиров... в Виннице думаю одного дня хватит) и в других местах по несколько часов
boiga 20.06.2019 10:15 пишет: Подскажите плз - где в Виннице в центральной части можно найти открытую охраняемую стоянку?
В выходной, на полдня - думаем заехать фонтаны посмотреть...
Открытую потому как с боксом высота 2,7 м
обычно все паркуются напротив центрального автовокзала. Это рядом с фонтаном. Но это не охраняемая. Охраняемую открытую в центре не припомню вообще, чтобы недалеко от фонтана.