В ответ на: навчання займе час близький до того, який потрібен для виконання роботи.
Не згоден знову. Навчання одного йде, поки інші виконують роботу. Це реальна і життєспроможна схема.
Я не заперечую життездатність, я лише кажу, що за певних умов це не ефективно.
В ответ на:
В ответ на: Таке використання ресурсів навряд чи можна назвати раціональним.
Я вважаю, що саме таке використання ресурсів було б найбільш оптимальним за умови його доведення до розуму...
Ось це, за звичай, і є основною проблемою
В ответ на:
В ответ на: Нормальний PDA повинен підтримувати, принаймні, екран 320х320
Гм... Якщо не помиляюся, в середині 2005 вже вистачало моделей КПК з VGA матрицею... Toshiba E800, HP iPaq 47xx, FSC LOOX 718/720, ASUS A730/A730W, Dell Axim X50v...
Тож навіщо тобі 320х320, якщо нормальний PDA підтримує 480x640?
Так, я в курсі, що вони були. Але, по-перше, це не телефони, а, по-друге, я забув згадати ще одну важливу, для мене, умову: наявність клавіатури.
В ответ на:
В ответ на: Двом цим критеріям задовольняє, на сьогоднішній день, лише Treo.
Щось є в мене відчуття, що реальна причина - твоя особиста нелюбов до Microsoft та її творінь. Treo 650 - "продвинутий" записничок з розширеними можливостями комунікації, але не більше того. Мені наприклад потрібен дійсно кишеньковий комп'ютер.
Я до MS відношусь нейтрально, принаймні поки наші шляхи мало перетинаються
В ответ на: Доречі:
В ответ на: 14.04.2004 11:36 Коммуникатор от Intrinsyc: новый процессор от Intel, VGA-дисплей, свежая версия Windows Mobile 2003 SE
Вскоре после официального объявления новых процессоров Intel PXA27x и графического акселератора Intel 2700G компания Intrinsyc анонсировала промышленный прототип коммуникатора собственной разработки. Устройство использует новейшие разработки Intel, а также оснащено VGA дисплеем, трехдиапазонным GSM/GPRS модулем и работает под управлением операционной системы Windows Mobile 2003 Second Edition.
Моделі дворічної давнини мають дуже не високі показники тривалості роботи від однієї зарядки. Ну і придбати їх тут часто стає проблемою.
В ответ на:
В ответ на: До того ж, я до нього звик не збираюсь його міняти, в усякому разі через карту - точно
Ось це я готовий сприйняти без заперечень! Звичка - друга натура.
Re: map24 - как route planner ацццццццццттООООйййй! (+)
[Re: N-TP] 28 августа 2006 в 17:28
В ответ на:
В ответ на: знакомой вот помогал с маршрутами в Германии разобраться..... Всех делов-то надо было: 1. Аэропорт - гостиница 2. гостиница - выставка
мля.... я ее понимаю.... там и 1024 блондинки и куча ихних мужиков затрахаются.... кароче - ацтой пааалнейший. Картой по экрану поелозить еще так себе, но заниматься планированием (а у ж упаси боже ОПТИМИЗАЦИЕЙ) маршрута.....
Шо-то вы ребята неправильно делали. Все там есть.
угу, есть. Токо пользоваться невозможно И глючит не по деЦЦки.....
[Re: Yashka] 28 августа 2006 в 17:44
В ответ на:
В ответ на:
В ответ на: знакомой вот помогал с маршрутами в Германии разобраться..... Всех делов-то надо было: 1. Аэропорт - гостиница 2. гостиница - выставка
мля.... я ее понимаю.... там и 1024 блондинки и куча ихних мужиков затрахаются.... кароче - ацтой пааалнейший. Картой по экрану поелозить еще так себе, но заниматься планированием (а у ж упаси боже ОПТИМИЗАЦИЕЙ) маршрута.....
Шо-то вы ребята неправильно делали. Все там есть.
угу, есть. Токо пользоваться невозможно И глючит не по деЦЦки.....
Хмм. Я мабуть щось не так роблю, бо всі маршрути які я ним прокладав, виходили цілком придатні і без особливих глюків. Єдина проблема - не завжди очевидні транскрипції.
[Re: es2] 28 августа 2006 в 18:10
В ответ на:
Хмм. Я мабуть щось не так роблю, бо всі маршрути які я ним прокладав, виходили цілком придатні і без особливих глюків. Єдина проблема - не завжди очевидні транскрипції.
ыыыыыыы... да я ж не про результат! Он вполне адекватен, а про гиморрой с его получением или я сильно разбалованный? Вот уж никогда не считал M$ AutoRoute вершиной "роутерского" искусства, но даже он (я молчу уж про более приличные проги) круче немерянно! Получить как "пункт" Frankfurt Messa НЕ ВКОЛАЧИВАЯ Р_У_К_А_М_И его полный адрес (найденный, кстати, саааавсем в ином месте) и ДАЖЕ тамошний аэропорт - фигвам (изба такая северная) Ничччениапнимаю ..... мля, это-ж ОНЛАЙН! кароче